| | Editie seciala - romanul TABU | |
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Elena. legendary writer

Numarul mesajelor: 12314 Varsta: 16 Localizare: București Joburi/Distractii: ă!? Stare de spirit: most dope Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Editie seciala - romanul TABU Joi 8 Apr 2010 - 11:18 | |
|  Liza, o zăpăcită adorabilă, cu o mie de vise și o mie de ofuri, trăiește în București, într-o garsonieră minusculă din Drumul Taberei, conduce o broscuță veche și lucrează la o faimoasă revistă de life-style. Viața ei împărțită pașnic până nu de mult între job, iubit, prieteni și rubedenii, a ajuns un coșmar. Cine ar fi crezut una ca asta cu un an în urmă? Te pomenești că e din cauza crizei! Pentru că, din senin, părinții o somează să se mărite cu plicticosul Tomiță, iubitul din liceu; Ella, scorpia de șefă, mai frumoasă ca un fotomodel și mai rea ca Attila regele hunilor, latră ordine „ultra-urgente“ și îi fură articolele; Miki, prietena ei cea mai bună, o hipioată dependentă de horoscoape, tarot și bijuterii fanteziste, o lasă baltă și pleacă la Vama Veche să se regăsească, iar Kuki, papagalul ei vorbitor, a început să înjure. Și cum o nenorocire nu vine niciodată singură, revista e preluată de trustul de presă al unui misterios om de afaceri. Noroc că Liza are un secret care-i înseninează zilele: a dat peste – la propriu! – cel mai frumos bărbat din Univers și de atunci a început să viseze în culori. Chiar și ziua. |
|
 | |
fluturas; legendary writer

Numarul mesajelor: 23116 Varsta: 15 Localizare: Iasi Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Editie seciala - romanul TABU Joi 8 Apr 2010 - 13:07 | |
| E scris al titlu editie speciala:-? cum adica? E editata special acuma pt nu stiu ce sau cum? ca eu sunt oleaca mai grea de cap:)) |
|
 | |
Elena. legendary writer

Numarul mesajelor: 12314 Varsta: 16 Localizare: București Joburi/Distractii: ă!? Stare de spirit: most dope Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Editie seciala - romanul TABU Joi 8 Apr 2010 - 18:49 | |
| poi.. la sfarsitul cartii.. Liza scoate un exemplar de revista - Editie speciala. cred ca de acolo vine denumirea romanului. |
|
 | |

| Subiect: Re: Editie seciala - romanul TABU Joi 8 Apr 2010 - 19:09 | |
| Ah acum am inteles:-? Nu intelegeam ce editie speciala :-? e numele romanului... deci cat de neatenta pot fi:| Ma rog e aparut recent romanul sau e mai vechi?[daca e mai vechi il gasesc sigur la biblioteca;x] |
|
 | |
Rain. best poetry author

Numarul mesajelor: 2311 Varsta: 16 Localizare: la granita dintre noi si eu Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Editie seciala - romanul TABU Joi 8 Apr 2010 - 20:19 | |
| Imi placee foarte mult ideea. Si chiar pare foarte interesant
E scris de autoare romana? Nu ca ar conta foarte mult, dar voiam sa stiu. Oricum nu o gasesc prea repede...La ce librarie e aici... |
|
 | |
.genuine beauty legendary writer

Numarul mesajelor: 12686 Varsta: 18 Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Editie seciala - romanul TABU Vin 9 Apr 2010 - 0:06 | |
| pare interesanta:-? o sa o caut si eu sper sa o gasesc |
|
 | |

| Subiect: Re: Editie seciala - romanul TABU Vin 9 Apr 2010 - 7:08 | |
| Eu sper ca o gasesc la biblioteca mi-am consumat toate economiile pt alte carti;)) Sau online poate o gasesc:-? Ely tu ai gasit-o pe net? |
|
 | |
Elena. legendary writer

| Subiect: Re: Editie seciala - romanul TABU Vin 9 Apr 2010 - 9:19 | |
| eu am luat-o de la librarie. :-? si.. sunt mai multe autoare.
e romanul Tabu, adica.. aia de la revista Tabu au scos cartea pe piata. asa.. uitati ce scrie pe prima pagina: La începutul anului 2008, în redacția revistei Tabu încolțea cel mai interesant și mai incitant proiect de pe piața noastră editorială: cititoarele vor scrie un roman colectiv pe gustul lor, care va vedea lumina tiparului la o editură prestigioasă. Fără a cunoaște nici subiectul cărții, nici identitatea scriitoarelor, Humanitas Fiction și-a asumat cu mult curaj publicarea volumului cu pricina în colecția „Cocktail", din dorința de a le oferi iubitorilor genului nici mai mult, nici mai puțin decât primul roman chick-lit românesc. Startul l-a dat editorul, care a postat pe site-ul revistei începutul cărții, iar publicul a făcut astfel cunoștință cu protagoniștii poveștii, care se derulează în Bucureștiul supra-aglomerat al zilelor noastre, în spatele ușilor de sticlă ale unei redacții dintr-un faimos trust de presă, unde viața se trăiește cu viteză turbo. Prima a intrat în scenă Liza, eroina romanului, care se lasă prinsă într-un vârtej amețitor de evenimente și își antrenează în turbionul întâmplărilor vecinii, colegii, prietenii și familia. Publicul a fost provocat să preia firul narațiunii de unde l-a lăsat editorul și își imagineze cum continuă aventurile protagonistei și ale oamenilor din jurul ei. Și, cum cititoarele celei mai curajoase reviste de femei n-aveau cum fi altfel decât neînfricate, au ridicat mănușa și s-au așternut să scrie. Vreme de un an, pe site-ul Tabu s-a desfășurat un aprig concurs de condeie, cu un regulament nemilos și un juriu neiertător care a ales lună de lună un câștigător dintre cei care postau la adăpostul anonimatului câte un capitol din roman. Astfel, povestea Lizei a căpătat pe zi ce trece consistență și s-a metamorfozat sub ochii noștri într-un roman cu adevărat unic, al cărui final nu a fost postat pe site, ci a rămas necunoscut până acum, cum necunoscute au rămas și câștigătoarele, a căror identitate vi-o dezvăluim, în sfârșit, la finalul lecturii sperăm savuroase.
astea-s exlicatiile de inceput. nimic de-a face cu actiunea cartii
in caz ca vreti sa cititi cateva pagini din carte: http://www.humanitas.ro/files/media/editie-speciala.pdf |
|
 | |

| Subiect: Re: Editie seciala - romanul TABU Vin 9 Apr 2010 - 9:28 | |
| Deci sa inteleg ac e roman romanul asta? Mai multe autoare? Nu le stie nimeni identitatea? Oh asta nu e bine:)) MA rog poate o gasesc eu :)) |
|
 | |
Elena. legendary writer

| Subiect: Re: Editie seciala - romanul TABU Vin 9 Apr 2010 - 9:49 | |
| stai. uite autoarele:
Elena Lidia Alexe Adina Covaci Ancuta Melania Galice Loredana Ghidarcea Rodica Helmis Irina Olteanu Andrada Radulescu Camelia Stoian |
|
 | |

| Subiect: Re: Editie seciala - romanul TABU Vin 9 Apr 2010 - 9:52 | |
| Imi e rau:| ce-i cu droaia asta de autoare? fiecare a scris cate un capitol sau cum:)) Nu as putea sa scriu cu altcineva la un fic dapai la o carte:)) |
|
 | |
Elena. legendary writer

| Subiect: Re: Editie seciala - romanul TABU Vin 9 Apr 2010 - 10:02 | |
| poi.. fiecare a autoare a scriu un capitol si.. capitolul cel mai bun a aparut in carte. |
|
 | |

| Subiect: Re: Editie seciala - romanul TABU Vin 9 Apr 2010 - 10:03 | |
| Ah inteleg:-? ma rog bravo lor oricum:) |
|
 | |
Elena. legendary writer

| Subiect: Re: Editie seciala - romanul TABU Vin 9 Apr 2010 - 10:05 | |
| poi.. e chick-lit cred ca asta insemna fiecare scrie .. si capitolul cel mai bun apare si cu asta basta. |
|
 | |

| Subiect: Re: Editie seciala - romanul TABU Vin 9 Apr 2010 - 10:09 | |
| aa da asta inseamna? eu nu stiam;)) nu am pricep al asta:) |
|
 | |
Elena. legendary writer

| Subiect: Re: Editie seciala - romanul TABU Vin 9 Apr 2010 - 10:15 | |
| nici eu nu stiu am dat cu presupusu. |
|
 | |
Scarification. most active in AUGUST

Numarul mesajelor: 14718 Varsta: 20 Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Editie seciala - romanul TABU Lun 9 Mai 2011 - 15:02 | |
| Nu inseamna asta. Chick-Lit inseamna literatura pentru, despre si cu femei, despre lumea femeilor in general. |
|
 | |
| | Editie seciala - romanul TABU | |
|