Funny-Fantasy

Nu uita că lucruri frumoase te așteaptă dacă știi unde să cauți. Aici găsești o lume în care poți să-ți etalezi creativitatea în toate formele sale și în care distracția nu lipsește niciodată.
 
AcasaAcasa  PortalPortal  CalendarCalendar  GalerieGalerie  FAQFAQ  CautareCautare  InregistrareInregistrare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  ConectareConectare  

Funny-Fantasy

Funny-Fantasy - Inregistrare - Regulament


Conditii de utilizare a forumului

Moderatorii acestui forum se angajeaza sa stearga sau sa editeze toate mesajele cu caracter reprehensibil, cat mai repede posibil. Totusi, este imposibil sa treaca in revista toate mesajele. Recunoasteti deci ca toate mesajele postate pe acest forum exprima punctul de vedere si parerea autorilor respectivi si nu cele ale moderatorilor sau webmasterilor (cu exceptia mesajelor scrise de catre ei) si in consecinta nu pot fi facuti responsabili.

Acest forum utilizeaza cookies pentru a stoca informatii pe calculatorul dvs. Aceste cookies nu vor contine nici o informatie personala, ele servesc doar la ameliorarea conditiilor pentru utilizatori. Doar adresa de email este utilizata pentru a confirma detaliile inscrierii dvs. si parola (si cu scopul de va trimite parola in caz ca o uitati).

- mesajele agresive sau defaimatoare, insultele si criticile personale, grosolaniile si vulgaritatile si in general toate mesajele care incalca legile in vigoare, sunt interzise.
- mesajele ce incita la - sau evoca - practici ilegale sunt interzise ;
- daca difuzati informatii ce provin dintr-un alt website
, verificati inainte daca site-ul respectiv nu interzice acest lucru. Mentionati adresa site-ului respectiv din respect pentru munca administratorilor !
- va multumim ca postati mesaje o singura data. Repetarile sunt dezagreabile si inutile!
- va multumim ca sunteti atenti la gramatica si ortografie. Recomandam sa nu folositi stilul SMS!

Orice mesaj ce incalca dispozitiile de mai sus va fi editat sau sters fara preaviz sau justificare suplimentara atunci cand moderatorii sunt disponibili. Abuzurile vor avea ca si consecinta rezilierea inscrierii. Internetul nu este nici un spatiu anonim, nici un spatiu de ilegalitate! Ne rezervam dreptul de a informa pe furnizorul dvs. de acces internet si/sau autoritatile judiciare, in cazul in care sesizam un comportament rau intentionat. Adresa IP a oricarui utilizator este inregistrata cu scopul de a va ajuta sa respectati aceste conditii

Selectind Accept:
- recunoasteti ca ati citit in integralitate prezentul regulament;
- va angajati sa respectati fara rezerve prezentul regulament;
- acordati moderatorilor din acest forum dreptul de a sterge, muta sau edita orice subiect de discutie si in orice moment.

Dorim cu totii sa fie pace si liniste pe forum, intre membrii conflictele sunt total interzise si daca aveti ceva de obiectat impotriva unei persoane care nu va lasa in pace spuneti la żAvertisment? in sectiunea Reclamatii.
Incercati sa fiti cat mai obiectivi cand raspundeti la subiecte si nu faceti off topicuri aiurea pentru asta exista mp, iar daca vedeti ca se intampla asta va rog atentionati respectiva persoana, locul unde se poate discuta despre absolut orice este Off Topic, numai aici este permis.
Reclamele la forumuri, siteuri etc sunt permise, puteti sa va puneti la semnatura chiar si my space, hi5 sau alt profil de-al vostru.
In semnatura nu trebuie sa depasiti mai mult de dimensiunea x500(lateral), altfel se deformeaza pagina. Totusi nu exagerati cu marimea pozei.
Orice neclaritate aveti adresati-va adminilor si moderatorilor la żOpinii,Sugestii si Intrebari? in sectiunea Intrebari.
Nu aveti voie sa faceti postari duble si fara raspunsuri gen "idem","lol","ok" pentru a avea cat mai multe postari pentru ca nu asta conteaza cel mai mult.
Inainte sa deschideti un subiect nou va rog sa cautati sus la search pentru ca postul poate exista deja si nu vrem dubluri.
Pentru a posta video pe forum luati codul Embled de la orice tip de format.
Pentru incarcarea pozelor:
1. intrati intai pe http://www.imageshack.us/
2. dati browse pentru a alege poza din calculatorul vostru
3. click unde scrie host it
4. va aparea o serie de linkuri dintre care copiati linkul de la Thumbnail for forums (1){NU FOLOSITI ALTCEVA}si gata poza,mai puteti folosi si http://imagevenue.com
Hotlink for forums (1) se utiliseaza DOAR pentru semnaturi si avatare in rest uitlizati NUMAI Thumbnail for forums (1)
De azi inainte cand vedeti semnul acesta inseamna ca ati incalcat regulamentul si veti fi avertizati la Avertizari se repeta de 3 ori aveti ban.