|
| Autor | Mesaj |
|---|
abricot. supreme master of words

Numarul mesajelor: 5704 Varsta: 18 Localizare: Dark Side of Eden Joburi/Distractii: Iubesc si ma omor. Stare de spirit: Zapada este o stare de spirit. Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Noaptea papusii Sam 4 Apr 2009 - 13:45 | |
|  Lindy gaseste intr-o buna zi in gunoi papusa unui ventriloc si o boteaza Slappy. O fi el Slappy cam uratel, dar te poti distra pe cinste cu el, iar fetita aproape se indragosteste de noua ei jucarie preferata. Numai ca surioara ei devine geloasa pe toata atentia de care se bucura Lindy de cand are o papusa atat de interesanta. Pur si simplu, nu-i cinstiti! De ce e intotdeauna lindy cea norocoasa? Si astfel se hotareste Kris sa faca si ea rost de o asemenea jucarie. Ca sa-i arate ea lui Lindy! Numai ca lucruri din ce in ce mai ciudate incep sa se petreaca. Iar o papusa nu poate fi bantuita ca face atatea prostii...Sau da?si tin neaparat sa o postez  . daca nu ati citit-o :D |
|
 | |
Aeroport de vise legendary writer

Numarul mesajelor: 21507 Varsta: 18 Localizare: Constanta Joburi/Distractii: One Republic, Ski Jumping Stare de spirit: lost. Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Noaptea papusii Sam 11 Apr 2009 - 9:53 | |
| descrierea pare interesanta:>..eu una nu am citit`o si as fi curioasa sa vad cum e:X _________________ Poate că avem nevoie să fim puțin dați peste cap, ca să mergem mai departe. - Alex Karev <3  * Blogger* Scriu: I will try to fix you.Mi-am semănat visele la picioarele tale; Calcă ușor, pentru că tu calci pe visele mele. |
|
 | |
VelvetH0ur passionate writer

Numarul mesajelor: 1260 Varsta: 17 Localizare: Constanta Stare de spirit: moody & happy Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Noaptea papusii Sam 11 Apr 2009 - 20:24 | |
| si eu as fi curioasa. n'am citit-o,dar suna interesant. se stie k sunt fascinata de story'uri cu obiecte bantuite. :-" |
|
 | |

Numarul mesajelor: 5704 Varsta: 18 Localizare: Dark Side of Eden Joburi/Distractii: Iubesc si ma omor. Stare de spirit: Zapada este o stare de spirit. Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Noaptea papusii Dum 12 Apr 2009 - 1:16 | |
| maine veti avea prima parte:D |
|
 | |
Aeroport de vise legendary writer

Numarul mesajelor: 21507 Varsta: 18 Localizare: Constanta Joburi/Distractii: One Republic, Ski Jumping Stare de spirit: lost. Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Noaptea papusii Dum 12 Apr 2009 - 9:20 | |
| perfect:x...sunt f curioasa sa vad cum este:x _________________ Poate că avem nevoie să fim puțin dați peste cap, ca să mergem mai departe. - Alex Karev <3  * Blogger* Scriu: I will try to fix you.Mi-am semănat visele la picioarele tale; Calcă ușor, pentru că tu calci pe visele mele. |
|
 | |
Elena. legendary writer

Numarul mesajelor: 12314 Varsta: 16 Localizare: București Joburi/Distractii: ă!? Stare de spirit: most dope Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Noaptea papusii Dum 12 Apr 2009 - 15:44 | |
| pare. interesant :> cred.. ca mi`ar placea sa o citesc. |
|
 | |
Luna. master of words

Numarul mesajelor: 4748 Varsta: 17 Localizare: departe. Stare de spirit: aiurea. Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Noaptea papusii Lun 25 Mai 2009 - 19:48 | |
| Eu o am. Cand am citit-o a fost destul de interesanta. Da' cam scurta. Totusi imi place la nebunie sa recitesc cartile din seria Goosebumps. La sfarsit se intampla mereu ceva care sa iti dea idei de "o continuare" :x. Fantastic R.L.Stine.:x |
|
 | |
†Dreams In Coffins supreme master of words

Numarul mesajelor: 5799 Varsta: 17 Localizare: in your shadow>:)in your beautiful nightmare>:) Joburi/Distractii: reading:Xmake-up:> Stare de spirit: I'm always dreaming 8->I wanna go shopping:-? Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Noaptea papusii Dum 7 Iun 2009 - 12:57 | |
| eu am auzit de seria Goosebumps in romanul Let the right one in:))) ,,Noaptea papusii" mi se pare un pic cam prea ,,usoara"...in sensul ca nu este scrisa ca si o carte...ci mai mult o povestire...si ma cam enerveaza dialogul:D |
|
 | |

| Subiect: Re: Noaptea papusii Lun 8 Iun 2009 - 1:16 | |
| mie una mi se pare dragutica... chiar daca este cam copilaroasa.. si pe mine ca streseaza dialogul. adica nea'... de copii pana in 14 ani dupa parerea mea:D dar asa ideea e geniala  |
|
 | |
Mirabela0909 Admin

Numarul mesajelor: 700 Varsta: 21 Localizare: in departare Joburi/Distractii: Banii te ajuta sa traiesti intr-un confort mizerabil Stare de spirit: Dubla personalitate Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Noaptea papusii Mier 26 Aug 2009 - 16:13 | |
| de unde o pot descarca si eu ? :d |
|
 | |

| Subiect: Re: Noaptea papusii Mier 26 Aug 2009 - 21:52 | |
| nu stiu. am inceoput eu sa o postez, dar fara succes :D. daca vrei sa o citesti, voi pune zilnic next-uri :-?? |
|
 | |
>Psychotron master of words

Numarul mesajelor: 3042 Varsta: 16 Localizare: :] Joburi/Distractii: țapu' Stare de spirit: țapi Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Noaptea papusii Mier 26 Aug 2009 - 22:35 | |
| eu am citit doar Zambeste si mori, din seria asta, pe cand coelgamea le-a ctiti aproape pe toate. Sincer nu m-a prea impresionat, si nici fiori nu mi-a dat :)) |
|
 | |
.pierde varăăă.<3 master of words

Numarul mesajelor: 3057 Varsta: 17 Localizare: unde se pierde vara Stare de spirit: lenesa. Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Noaptea papusii Mier 26 Aug 2009 - 22:46 | |
| suna interesant si imi place stiu sigur ca o are vecinamea:)) eu i-am luat-o |
|
 | |
Scarification. most active in AUGUST

Numarul mesajelor: 14718 Varsta: 20 Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Noaptea papusii Sam 21 Aug 2010 - 14:37 | |
| vaai, ce coperta urata =)) M-a speriat al naibii de mult cand am vazut-o. In locul personajelor as fi suspectat-o pe papusa pentru lucrurile ciudate care se intampla numai daca m-as fi uitat putin la ea :))
|
|
 | |
exegete' legendary writer

Numarul mesajelor: 10429 Varsta: 18 Localizare: Bucharest Joburi/Distractii: Tuning up your brain. Stare de spirit: Shuffled. Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Noaptea papusii Sam 21 Aug 2010 - 17:09 | |
| lol, am vazut un film pe hallmark cu aceeasi tema. si mai e si chuckie (filmul), care tot cu o papusa e.
e un fel de cliseu pentru povestile de groaza :))
|
|
 | |
Emily passionate writer

Numarul mesajelor: 1297 Varsta: 19 Localizare: Oradea (I wish it was London) Joburi/Distractii: Eleva Stare de spirit: Always cute, sometimes rebellious Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Noaptea papusii Mier 8 Iun 2011 - 15:12 | |
| Poza de pe coperta seamana cu Chucky sau cu Billy din "Dead Silence" :-?
Cred ca e foarte foarte interesanta cartea, in gen "Dead Silence" (filmul), nu? |
|
 | |
Asmodeus

Numarul mesajelor: 28 Varsta: 15 Localizare: Brasov Stare de spirit: Relaxat Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Noaptea papusii Vin 1 Iul 2011 - 22:51 | |
| Am citit-o acum cativa ani, impreuna cu mai multe carti din seria asta. Cred ca e o carte dedicata varstelor pana in 14 ani. E usoara, cu mult dialog, din cate imi amintesc, dar pe mine sincer m-a cam plictisit. Cred ca alte carti din serie au fost mai interesante (Bun venit in casa mortilor). E draguta asa, totusi. As mai relua cartile Goosebumps odata. E ceva foarte relaxant in a le citi, cu toate ca sunt horror. Asta e minunat la cartile pentru copii. |
|
 | |
toxxik.bubble lil' speller

Numarul mesajelor: 70 Varsta: 15 Localizare: strict secret :> Joburi/Distractii: statul in fata pcului Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Noaptea papusii Joi 14 Iul 2011 - 14:52 | |
| n-am citit-o dar pare intersanta mai ales ca iubesc papusile acea ciudata care iti dau fiori noaptea :X imi aminteste de papusa mea fosforesctenta kre noaptea e alba albastruie si ma speriu aproape tot timpu de ea :)) |
|
 | |
|