|
|
Autor | Mesaj |
---|
Ema.
Numarul mesajelor : 49
 | Subiect: Re: Amurg Joi 7 Aug 2008 - 0:52 | |
| Deci ==> - Spoiler:
-
In Breaking Dawn, dupa nunta, in luna de miere (raspunsul soulmates never die). Prima oara Edward musca din perne ca sa nu o muste pe ea, cel putin asa am inteles), a doua oara rup patul.(asta s'a intamplat in cartea 1 in care Bella era inca om)
Ea ramane insarcinata si dupa aporape doua luni naste o fetita (Renesmee), dar inima ei nu este destul de puternica, asa ca edward a fost nevoit sa'i injecteze veninul lui in inima. Incartea a treia Bella a devenit vampir si era ziua ei, astfel familia le'a facut cadou (ei si lui Edward) o casa, unde si'au petrecut noaptea. La intoarcere Emmet a intrebat'o cum de mai sta in picioare (de'a lungul cartii a treia el facand mereu aluzii la viata ei sexuala) Faze comice: Bancurile cu blonde destinate lui Rosalie, facute de Jacob; cand Rose a zis ceva, care i'a deranjat pe Edward si Jacob, iar Edward era pregatit sa sara la ea, jacob facandu'i semn sa astepte, a luat mancare si i'a aruncat'o lui Rose in cap; aluziile lui Emmet si atunci cand Bella a sarit la jacob, pentru ca a imprentat'o pe Renesmee si pentru ca i'a spus Nessie (fapt ce a calcat'o rau de tot pe nervi pe Bella pt ca i'a asemanat copilul cu Monstrul din Locness). Aveti niste idei despre Breaking Dawn. |
|
 | |
†Dreams In Coffins supreme master of words

Numarul mesajelor : 5799 Varsta : 23 Localizare : in your shadow>:)in your beautiful nightmare>:) Joburi/Distractii : reading:Xmake-up:> Stare de spirit : I'm always dreaming 8->I wanna go shopping:-? Logo Funny-Fantasy : 
 | |
 | |
Ema.

Numarul mesajelor : 49 Varsta : 25 Localizare : WonderLand, Living on the Boulevard Of Broken Dreams Joburi/Distractii : Nothing important Stare de spirit : Optimistic Logo Funny-Fantasy : 
 | Subiect: Re: Amurg Sam 9 Aug 2008 - 13:50 | |
| |
|
 | |

Numarul mesajelor : 5799 Varsta : 23 Localizare : in your shadow>:)in your beautiful nightmare>:) Joburi/Distractii : reading:Xmake-up:> Stare de spirit : I'm always dreaming 8->I wanna go shopping:-? Logo Funny-Fantasy : 
 | Subiect: Re: Amurg Sam 9 Aug 2008 - 14:03 | |
| ti-am zis vreodata cat te iubesc? e funny=))...cand i-a pus mancarea in cap lui rosalie=)))))... ultimul banc nu l-a stiut>:)>:)>:) pe mine ma enerveaza ca se baga in relatia dintre bella si edward:-L... eu acum sunt deabia la partea prin care el hoinaraste prin oras ca sa gaseasca o fata pe care sa si-o ,,imprimenteze"....defapt corect tradus ,,imprint" inseamna ,,a intipari":-?....eu asa stiam:-?....adica ca sa-si intipareze in minte o singura fata\:D/...ma rog:-J...ca faza cu emily si sam si leah.... sper sa o gaseasca si sa nu se mai bage in relatia lui edward cu bella\:D/\:D/... edward ii citeste gandurile ,,lucrului"=)))))))... este cea mai superba carte pe care am citit-o vreodata:X:X:X... din propria dorinta:X... deci asta trebuie sa ramana in istorie:>:>:>:>:>:> deja aberez:D deci...care imi da si mie capitolele 23-24 ....30-38? din breaking down?..pls pls pls pls pls pls ...va rog frumos ajutati o fata orfana de capitolele astea  |
|
 | |
[black alternative blood] most active user

Numarul mesajelor : 20909 Varsta : 30 Localizare : Ploiești Joburi/Distractii : forum, muzică, seriale, anime Stare de spirit : obsessed with asian cuties Logo Funny-Fantasy : 
 | Subiect: Re: Amurg Dum 10 Aug 2008 - 2:53 | |
| Sa mor de nu m-ati facut suuuper curioasa legat de cartea asta! Eu am citit de curand Vampiratii si mi-a placut ca era tot cu vampiri si daca asta e la fel, atucni tre sa citesc. Am primele 3 carti in eng, dar imi e cam sila sa citesc in eng. Vad eu ce fac pana la urma!  |
|
 | |

| Subiect: Re: Amurg Dum 10 Aug 2008 - 3:52 | |
| iti spun ca pierzi o sansa......;)......adik....in romana...scz ca va zic....dar nu are niciun farmec....mi se pare chiar banal:-?..... in engleza e mult mai frumos...mai magic....este exact ce a scris autoarea(Stephenie meyer)....cei care au editat-o in romana au facut niste greseli enorme...au tradus prea...robotic... doamne.... deci va rog frumos ajutati-ma cu capitolelel 23-24 si 30-38.... plssssssssss  |
|
 | |
Ema.

Numarul mesajelor : 49 Varsta : 25 Localizare : WonderLand, Living on the Boulevard Of Broken Dreams Joburi/Distractii : Nothing important Stare de spirit : Optimistic Logo Funny-Fantasy : 
 | Subiect: Re: Amurg Dum 10 Aug 2008 - 5:48 | |
| Ti le dau eu... baga in lista Id'ul meu... pe care ti'l trimit prin PM... Si nu nu mi'ai mai zis cat de mult ma iubesti... |
|
 | |
Isit. passionate writer

Numarul mesajelor : 1425 Varsta : 22 Localizare : Gomora Stare de spirit : hectic. :) Logo Funny-Fantasy : 
 | Subiect: Re: Amurg Vin 15 Aug 2008 - 2:21 | |
| @cris-daca vrei breaking dawn, ti-o dau eu pe mess, in format pdf. apropo, a mai aparut ceva nou in midnight sun? |
|
 | |
Ema.

| Subiect: Re: Amurg Sam 16 Aug 2008 - 4:46 | |
| Nu... cartrea nu este terminata. Probabil ca la anul va fi lansat, asa cum s'a intamplat cu toata seria Twilight. |
|
 | |
simo_
 Numarul mesajelor : 9 Varsta : 24 Logo Funny-Fantasy : 
 | Subiect: Re: Amurg Vin 29 Aug 2008 - 6:25 | |
| Am citit si eu prima carte in romana si mi-a placut foarte mult. Nu-mi place sa citesc atat de mult la calculator si oricum nu ma prea descurs cu engleza asa ca astept sa apara si urmatoarele carti in romana si la noi. Stie cineva cand o sa apara New moon? Nu stiu sigur daca e adevarat,dar ati auzit ca filmul o sa fie in premiera pe 27 noiembrie si nu pe 12 decembrie asa cum era initial?  |
|
 | |
Jane Doe miss funny-fantasy

Numarul mesajelor : 20195 Varsta : 22 Localizare : Westeros Joburi/Distractii : Watching movies, reading books, meeting people Stare de spirit : Cheerful Logo Funny-Fantasy : 
 | Subiect: Re: Amurg Vin 29 Aug 2008 - 8:01 | |
| New moon apare la sfarsitul lui septembrie anul asta
da la afiliati si vino pe forumul twilight
_________________  “All at once we were madly, clumsily, shamelessly, agonizingly in love with each other; hopelessly, I should add, because that frenzy of mutual possession might have been assuaged only by our actually imbibing and assimilating every particle of each other's soul and flesh; but there we were, unable even to mate as slum children would have so easily found an opportunity to do so.” - open:
-
|
|
 | |
Isit. passionate writer

Numarul mesajelor : 1425 Varsta : 22 Localizare : Gomora Stare de spirit : hectic. :) Logo Funny-Fantasy : 
 | Subiect: Re: Amurg Vin 29 Aug 2008 - 8:08 | |
| Am citit azi in Popcorn: Luna Noua apare pe 26 septembrieNumar zilele, numar noptile Deja sunt in spasme. |
|
 | |
PaRaNoIa writer

Numarul mesajelor : 498 Varsta : 25 Logo Funny-Fantasy : 
 | Subiect: Re: Amurg Lun 1 Sept 2008 - 4:06 | |
| mm...observ fetelor ca este o adevarata isterie pe baza acestei serii de carti.. am aflat acum ceva timp despre Twilight filmul, apoi am aflat si despre carte...cu toate ca normal era sa fie invers dupa ordinea aparitiei.. si curiozitatea e mare asa ca m-am apucat si eu sa citesc am ajuns la jumatatea vol Twilight si e cu adevarat o carte foarte buna..descrierile sunt extraordinare..si dau dreptate celor de mai sus care spuneau ca in engleza suna mult mai bine decat in romana..asa e normal sa fie...scriitoarea a pus toata pasiunea ei in carte in lb engleza si e normal sa sune mult mai bine... sa speram ca si filmul se va ridica la nivelul cartii...cu toate ca va fi ceva mai greu |
|
 | |
Luna. master of words

Numarul mesajelor : 4759 Varsta : 23 Localizare : departe. Stare de spirit : aiurea. Logo Funny-Fantasy : 
 | Subiect: Re: Amurg Vin 10 Oct 2008 - 10:43 | |
| Veste:
PE SITEU RAO A APARUT NEW MOON LA IN CURS DE APARITIE!!!!
Fiti pe faza ... |
|
 | |
Teo2 Vizitator
 | Subiect: Twlight Mier 29 Oct 2008 - 10:37 | |
| Ador cartea asta!!:X M-am indragostit si eu in acelasi timp cu Bella de frumosul Edward:X E superb:X Cel mai frumos baiat pe care l-am vazut de cand m-a facut mama:X..Ce mai,abia astept sa apara filmul !!!Fraiera de colega mea,i-am dat si ei sa citeasca cartea dar culmea,a zis k nu ii place!!Doamne eu ador cartea:X Am citit-o cu sufletul la gura si eomtzii la fiecare gest al lui Edward:X..Off..daca ar fi si printre noi baietzi ca Edward..Ahh:X  |
|
 | |
lavi^ speller

Numarul mesajelor : 181 Varsta : 23 Localizare : Near Ploiesti Joburi/Distractii : cititul, plimbarile cu prietenii... Stare de spirit : bored Logo Funny-Fantasy : 
 | Subiect: Re: Amurg Vin 31 Oct 2008 - 14:03 | |
| Cea mai tare carte care am citit-o Cred ca orice fata s-ar indragosti de Edward. Bella imi place la nebunie, pentru ca e asa prostuta si impiedicata :)) Love it! Toate personajele imi plac, chiar si Jacob, pe care la inceput nu-l suportam In legatura cu New Moon, pe site-ul Rao, scrie luna de aparitie octombrie, tin sa va anunt ca suntem in noiembrie si new moon tot nu e nicaieri.  |
|
 | |
Sashka supreme master of words

Numarul mesajelor : 6583 Varsta : 26 Logo Funny-Fantasy : 
 | Subiect: Re: Amurg Mier 26 Noi 2008 - 3:32 | |
| Ador seria Twilight. Acum citesc Breaking Down si cartea e superba. Stephanie Meyer are un talent deosebit si merita toata atentia din lume. ;) |
|
 | |
dia_endless lil' speller

Numarul mesajelor : 64 Varsta : 25 Logo Funny-Fantasy : 
 | Subiect: Re: Amurg Lun 1 Dec 2008 - 5:36 | |
| omg deci vreu si eu cartea .. fetelor cine are cartea in calculator .. please datimi si mie as vrea sa citesc toate volumele .. am privit filmu si am ramas fara cuvinte .. va rog cien are dati si mie iata id meu depe yahoo : dia_endless@yahoo.com |
|
 | |
Luna. master of words

Numarul mesajelor : 4759 Varsta : 23 Localizare : departe. Stare de spirit : aiurea. Logo Funny-Fantasy : 
 | Subiect: Re: Amurg Joi 18 Dec 2008 - 4:37 | |
| Fetele a aparut in sfarsit NEW MOON.Daca ati citit'o si v'a placut, va astept pla topicul dedicat cartii[il fac imediat] |
|
 | |
Frequently Dazzled ? word addict

Numarul mesajelor : 2031 Varsta : 24 Localizare : Someplace Else Joburi/Distractii : Being Myself! <3 Stare de spirit : weird! @_@ Logo Funny-Fantasy : 
 | Subiect: Re: Amurg Dum 21 Dec 2008 - 8:01 | |
| Cartea e remarcabila :x am citit-o pe nerasuflate asta vara, nu ma mai saturam de ea <3 il ador pe Edward, atat pentur felul cum arata (din ce descria Bella, nu mi-a trebut film ca sa-mi dau seama cat de chipes trebuie sa fie), dar cel mai mult pentru personalitatea lui. :x E impresionant cum povestea asta de dragoste le-a schimbat vietile amanduora, si cum Edward a reusit sa reziste atat de bine tentatiei de a o ucide datorita dragostei ce i-o poarta. De asemenea, mi s-a parut foarte tare cum toata familia lui a sarit s-o salveze pe Bella, de dragul fratelui respectiv fiului lor. Insa... trebuie sa spun ca Rosalie ma seaca cu rautatea ei >_< In rest, personajele toate sunt ok. |
|
 | |
Desert Rose faithful writer

Numarul mesajelor : 586 Varsta : 23 Localizare : Fangstasia Joburi/Distractii : liceu, baruri/pub'uri. Stare de spirit : kinky Logo Funny-Fantasy : 
 | Subiect: Re: Amurg Dum 21 Dec 2008 - 8:30 | |
| eu i-am cerut-o lu' "mosu'" ca vad ca totate aveti numai cuvinte frumoase despre aceasta carte si mai este si despre vampiri  |
|
 | |
Miss Attitude word lover

Numarul mesajelor : 1910 Varsta : 27 Localizare : skate-park Logo Funny-Fantasy : 
 | Subiect: Re: Amurg Lun 22 Dec 2008 - 5:01 | |
| |
|
 | |
Black Rose faithful writer

Numarul mesajelor : 663 Varsta : 23 Localizare : Intr`un loc unde poti sa fii singur cand vrei Logo Funny-Fantasy : 
 | Subiect: Re: Amurg Lun 22 Dec 2008 - 6:05 | |
| Nu, Twilight este seria. Seria este formata din 4 carti : Amurg [Twilight], Luna Noua [New Moon]; Eclipsa [Eclispe]; Rasarit [Breaking Down]. Primele doua sunt traduse si in romana si costa aproximativ 50 RON. |
|
 | |
aL0ne ln tHe DarK speller

Numarul mesajelor : 149 Varsta : 22 Localizare : Pe un continent dragut, dar intr-o tara infecta, intr-un oras de granita(Aleluia!), dar infect si el, iar atunci cand simti ca nu poti respira, ia-o la stanga, apoi la dreapta si BUM! m-ai gasit:). Joburi/Distractii : running in rain Stare de spirit : passive agressive! not really, just kiddin':) Logo Funny-Fantasy : 
 | Subiect: Re: Amurg Lun 22 Dec 2008 - 8:58 | |
| fetelor am o intrebare si daca se poate sa mi se raspunda repedeeee luna noua a aparut?trebuie neaparat sa o citesc, si nu am chef sa alerg pana in centru pe ploile astea8-| cine vrea poster si articol cu twilight, sa'si ia cool girl;)) |
|
 | |
DeadlyChoices. legendary writer

Numarul mesajelor : 15621 Varsta : 25 Logo Funny-Fantasy : 
 | Subiect: Re: Amurg Lun 22 Dec 2008 - 8:59 | |
| da, a aparut, am vazut eu in diverta :) |
|
 | |

Numarul mesajelor : 149 Varsta : 22 Localizare : Pe un continent dragut, dar intr-o tara infecta, intr-un oras de granita(Aleluia!), dar infect si el, iar atunci cand simti ca nu poti respira, ia-o la stanga, apoi la dreapta si BUM! m-ai gasit:). Joburi/Distractii : running in rain Stare de spirit : passive agressive! not really, just kiddin':) Logo Funny-Fantasy : 
 | Subiect: Re: Amurg Lun 22 Dec 2008 - 9:03 | |
| mersi mult inca o intrebare:-" despre eclipsa si rasarit ce se mai aude;))? |
|
 | |
Miss Attitude word lover

Numarul mesajelor : 1910 Varsta : 27 Localizare : skate-park Logo Funny-Fantasy : 
 | Subiect: Re: Amurg Lun 22 Dec 2008 - 9:27 | |
| |
|
 | |

| Subiect: Re: Amurg Lun 22 Dec 2008 - 9:43 | |
| eu cred ca contine doar primul volum...dar ma mir ca ii asa de scump eu mi l'am luat cu 40 de la real...si are coperta fix asa...deci cred ca e doar primul volum |
|
 | |
Miss Attitude word lover

| Subiect: Re: Amurg Lun 22 Dec 2008 - 9:51 | |
| o sa ma uit la diverta in magazin sa vad despre ce e vb, ca pe site, e mai greu. ideea e ca e in engleza. |
|
 | |

| Subiect: Re: Amurg Lun 22 Dec 2008 - 9:51 | |
| eu zic ca e primul volum, care se numeste Twilight. in diverta costa 50 de lei, ca si Luna Noua. |
|
 | |

Numarul mesajelor : 2031 Varsta : 24 Localizare : Someplace Else Joburi/Distractii : Being Myself! <3 Stare de spirit : weird! @_@ Logo Funny-Fantasy : 
 | Subiect: Re: Amurg Lun 22 Dec 2008 - 11:03 | |
| Cata mai pretul! A mea in vara a costat 40 Ron, dar habar n-am de unde mi l-a luat mama. E incredibil ca poate sa coste... 70?! oO E aproape dublu! O_O |
|
 | |
Miss Attitude word lover

| Subiect: Re: Amurg Mar 23 Dec 2008 - 4:17 | |
| mda, mie imi spuneti?? oare cat tip va mai trebui sa ma rog de mama sa imi dea bani???? |
|
 | |

| Subiect: Re: Amurg Mar 23 Dec 2008 - 4:19 | |
| As putea sa imi iau primul volum, si poi, cand mai strang bani, sa il iau pe al doilea... dar ma asteapta 8 carti sa le citesc :) probabil ca va mai dura ceva timp :) |
|
 | |
ImmortalWings

Numarul mesajelor : 12 Varsta : 28 Logo Funny-Fantasy : 
 | Subiect: Re: Amurg Vin 26 Dec 2008 - 3:30 | |
| Hello! ma alaturi si eu fanilor Twilight. Am descoperit cartea prin primavara cand am citit despre ea pe un forum din strainatate. Am cautat-o ca nebuna in toata Romania si cand, in sfarsit am gasit-o, mi-a luat o zi probabil s-o citesc. Momentan, e pe locul doi dupa Harry Potter si o sa ramana acolo. E geniala! mai ales ca e un love story despre un vampir care e diferit de alti vampiri pe care i-am vazut pana acum. Cel putin eu n-am mai auzit de un vampir care sclipeste lol! |
|
 | |

| Subiect: Re: Amurg Vin 26 Dec 2008 - 3:51 | |
| Maddie, macar tu nu ai orbit ca Simo si tot HP a ramas pe locul 1 ... ma bucur. :) |
|
 | |
ImmortalWings

| Subiect: Re: Amurg Vin 26 Dec 2008 - 4:24 | |
| yep! hp e cel mai tare! e mai complex
amurg e romantic :X |
|
 | |
Luna. master of words

| Subiect: Re: Amurg Vin 26 Dec 2008 - 5:24 | |
| Ehh... Da:X HP e tare ... Insa edward e magnific ... Acum fiecare cu parerile proprii:X
Totusi ... ImortalWings ai citit si celelate carti din serie??:D |
|
 | |

| Subiect: Re: Amurg Vin 26 Dec 2008 - 6:03 | |
| Edward e superb, si Jasper, si Charlisle ... maimulti, dar nu vreau sa comparam HP cu Twilight. Acus va izbucni o cearta ca pe forumul ala stupid. :)) |
|
 | |
Jane Doe miss funny-fantasy

Numarul mesajelor : 20195 Varsta : 22 Localizare : Westeros Joburi/Distractii : Watching movies, reading books, meeting people Stare de spirit : Cheerful Logo Funny-Fantasy : 
 | Subiect: Re: Amurg Vin 26 Dec 2008 - 8:41 | |
| Pai hp e mult mai complex si JKR a avut mult mai multa imaginatie, oricum hp ramane cel mai tare, dar amurg e romantic si totul datorita lui edward eu am citit midnight sun care e bestiala, dar tot hp ramane pentru mine mai bun:) _________________  “All at once we were madly, clumsily, shamelessly, agonizingly in love with each other; hopelessly, I should add, because that frenzy of mutual possession might have been assuaged only by our actually imbibing and assimilating every particle of each other's soul and flesh; but there we were, unable even to mate as slum children would have so easily found an opportunity to do so.” - open:
-
|
|
 | |

| Subiect: Re: Amurg Vin 26 Dec 2008 - 10:25 | |
| am si eu o intrebare : cate carti din Twilight au aparut si cate sunt in romana? |
|
 | |
Alexxa word addict

Numarul mesajelor : 2251 Varsta : 21 Joburi/Distractii : Tumblr Logo Funny-Fantasy : 
 | Subiect: Re: Amurg Vin 26 Dec 2008 - 10:30 | |
| 2 sunt in romana...
Twilight si New Moon.... |
|
 | |

| Subiect: Re: Amurg Vin 26 Dec 2008 - 10:36 | |
| aa...si au mai ramas Breaking down si Eclipse in engleza? |
|
 | |
Alexxa word addict

Numarul mesajelor : 2251 Varsta : 21 Joburi/Distractii : Tumblr Logo Funny-Fantasy : 
 | Subiect: Re: Amurg Vin 26 Dec 2008 - 10:40 | |
| Da... Eclipse cred ca urmeaza sa apara si in Romana... Numai ca nu stiu exact cand... |
|
 | |

| Subiect: Re: Amurg Sam 27 Dec 2008 - 4:47 | |
| Apropo, v-au placut articolele din Cool Girl? :D |
|
 | |
Miss Attitude word lover

| Subiect: Re: Amurg Sam 27 Dec 2008 - 6:28 | |
| am auzit ca eclipse a apartu deja in romana... sursa nu e sigura |
|
 | |
Black Rose faithful writer

Numarul mesajelor : 663 Varsta : 23 Localizare : Intr`un loc unde poti sa fii singur cand vrei Logo Funny-Fantasy : 
 | Subiect: Re: Amurg Sam 27 Dec 2008 - 8:58 | |
| Nu, nu a aparut in romana... Nici macar tradusa nu cred ca e, plus ca le ia cateva luni pana sa o trimita prin tara. Credeti-ma, stiu ce am indurat pentru New Moon... :( |
|
 | |
ImmortalWings

| Subiect: Re: Amurg Sam 27 Dec 2008 - 10:51 | |
| Nici nu am sperante ca o sa apara in curand Eclipse la noi. De aceea am rugat un prieten sa mi-o aduca din Marea Britanie. Cu Breaking Dawn nu stiu ce sa fac. Vreau sa le citesc acum, pana nu aflu ce se intampla! N-as suporta! Am mai patit de astea si cu alte carti si nu mai vreau! oricum, presupun k la topicul asta vorbim doar despre primul volum... sau ar trebui sa-mi fac griji k dati de gol ce se intampla mai departe?  |
|
 | |

| Subiect: Re: Amurg Sam 27 Dec 2008 - 10:56 | |
| Pai, initial am crezut ca vorbim aici de intreaga serie, dar cum am vazut ca s-a facut topic pentru Luna Noua, ma indoiesc ca se va aduce aici vorba de Breaking Dawn. Sper sa nu. Eu cel putin nu voi spune nimic. Sau daca o fac, o fac cu spoiler, ca sa fiu sigura ca nu supar pe nimeni  |
|
 | |

| Subiect: Re: Amurg Sam 27 Dec 2008 - 11:08 | |
| Luna noua e cartea mea preferata. Acum ramane sa termin de citit Breaking Down :D |
|
 | |

| Subiect: Re: Amurg Dum 28 Dec 2008 - 6:51 | |
| nu stiu ce are PC'ul meu sau forumul asta:|...tin minte ca am scris un mesaj lung cu parerea mea despre carte, si nu il vad:|anyway, zic acum, char daca nu imi amintesc chair tot ce am scris:D fiecare capitol m'a tinut in suspans, intr'un fel sau altul...la un moment dat eram revoltata ca nu descrise indeajuns scenele in care se sarutau...totul era concentrat intr'o propozitie sau doua, si aveam impresia ca fusese in sarut scurt, sau char nu a existat...dupa ce am terminat cartea, aveam fantezii cu edward, nu mai zic ca aveam impresia ca ma urmareste Ieri am cautat in toate librariile din oradea luna noua.Am gasit'o la diverta cu 46 lei...20 de minute am innebunit'o pe tipa aia cu cartile mele...si in final mi'a spus ca nu stie cand apare eclipsa:|god ce m'am enervat intr'un fel mi'a parut rau de ea, poate trebuia sa o iau mai incet, era doar a 3a zi de Craciun:D dar am vazut ca la sfarsitul cartii amurg scrie ca vor aparea luna noua si eclipsa...asa ca nu ne ramane decat sa asteptam  |
|
 | |
Eolas! ficfreak

Numarul mesajelor : 6824 Varsta : 24 Localizare : Dark Side of Eden Joburi/Distractii : Iubesc si ma omor. Stare de spirit : Zapada este o stare de spirit. Logo Funny-Fantasy : 
 | Subiect: Re: Amurg Sam 24 Ian 2009 - 10:45 | |
| iubesc cartea.subesc personajele.iubesc vampirii.si mai presus de toate o iubesc pe stephenie meyer.:X:X:X...am citit "amurg" de 5 ori pana acum:x...si filmul l'am vzt de 6 ori.dar mrg, nu ma dau mare:-j... |
|
 | |
Continut sponsorizat
 | Subiect: Re: Amurg  | |
| |
|
 | |
|