|
|
Autor | Mesaj |
---|
lămâie verde supreme master of words

Numarul mesajelor : 9372
 | Subiect: Re: Ultima carte ... Dum 30 Oct 2011 - 20:51 | |
| off topic: Mie mi-a placut, desi nu pot sa zic ca am adorat-o, dar e destul de frumoasa:) M-a surprins destul de mult, dar nu si finalul. |
|
 | |
5th avenue legendary writer

Numarul mesajelor : 22186 Varsta : 24 Localizare : Constanta Joburi/Distractii : One Republic, Ski Jumping Stare de spirit : lost. Logo Funny-Fantasy : 
 | Subiect: Re: Ultima carte ... Mar 1 Noi 2011 - 7:33 | |
| Umbra chinezeasca de Georges Simenon |
|
 | |
BanShee legendary writer

Numarul mesajelor : 17159 Varsta : 25 Joburi/Distractii : Reading :] Stare de spirit : In the mood for something BIG. Logo Funny-Fantasy : 
 | Subiect: Re: Ultima carte ... Mar 1 Noi 2011 - 8:59 | |
| Enigma Otiliei - G. Calinescu |
|
 | |

Numarul mesajelor : 22186 Varsta : 24 Localizare : Constanta Joburi/Distractii : One Republic, Ski Jumping Stare de spirit : lost. Logo Funny-Fantasy : 
 | Subiect: Re: Ultima carte ... Mar 1 Noi 2011 - 9:03 | |
| ^ mie mi-a placut cartea ! <3 |
|
 | |
BanShee legendary writer

Numarul mesajelor : 17159 Varsta : 25 Joburi/Distractii : Reading :] Stare de spirit : In the mood for something BIG. Logo Funny-Fantasy : 
 | Subiect: Re: Ultima carte ... Mar 1 Noi 2011 - 9:52 | |
| Pe mine m-a enervat. Motivul a fost pt ca am fost obligata sa o citesc pana maine, I guess :)) |
|
 | |

| Subiect: Re: Ultima carte ... Vin 4 Noi 2011 - 11:24 | |
| Capcana lui Maigret de Georges Simenon |
|
 | |
Rain. word addict

Numarul mesajelor : 2314 Varsta : 22 Localizare : la granita dintre noi si eu Logo Funny-Fantasy : 
 | Subiect: Re: Ultima carte ... Lun 7 Noi 2011 - 0:38 | |
| "Piaza rea" - Camilla Lackberg |
|
 | |

Numarul mesajelor : 9372 Varsta : 24 Localizare : in my mind Joburi/Distractii : yaoi, scris, carti, anime, muzica Stare de spirit : neutra Logo Funny-Fantasy : 
 | Subiect: Re: Ultima carte ... Lun 7 Noi 2011 - 8:31 | |
| |
|
 | |
DeadlyChoices. legendary writer

Numarul mesajelor : 15621 Varsta : 25 Logo Funny-Fantasy : 
 | Subiect: Re: Ultima carte ... Mar 8 Noi 2011 - 9:23 | |
| |
|
 | |
Rain. word addict

Numarul mesajelor : 2314 Varsta : 22 Localizare : la granita dintre noi si eu Logo Funny-Fantasy : 
 | Subiect: Re: Ultima carte ... Mier 9 Noi 2011 - 4:02 | |
| "Laleaua neagra" - Alexandre Dumas |
|
 | |
Shivalaiz

Numarul mesajelor : 16 Varsta : 24 Localizare : Tokyo Stare de spirit : ☆ Logo Funny-Fantasy : 
 | Subiect: Re: Ultima carte ... Joi 10 Noi 2011 - 14:14 | |
| Ultima carte pe care am citit-o este: Kafka pe Malul Marii by Haruki Murakami. O carte mai mult decat geniala. Cu adevarat o capodopera. Am citit-o de 5 ori pana acum si inca nu pot sa ma satur de ea. |
|
 | |
Rain. word addict

| Subiect: Re: Ultima carte ... Sam 12 Noi 2011 - 14:21 | |
| "Persuasiune" - Jane Austen <3 |
|
 | |
Féminité du Bois best prose author

Numarul mesajelor : 990 Varsta : 24 Localizare : celula mea colorata Joburi/Distractii : tesator de vise Logo Funny-Fantasy : 
 | Subiect: Re: Ultima carte ... Sam 12 Noi 2011 - 14:35 | |
| "Procesul" - Franz Kafka, pt a 2-a oara si mi'a placut la fel de mult |
|
 | |
Rain. word addict

| Subiect: Re: Ultima carte ... Lun 14 Noi 2011 - 8:30 | |
| "Minciuni periculoase" - Lisa Unger |
|
 | |

| Subiect: Re: Ultima carte ... Lun 14 Noi 2011 - 10:16 | |
| Doctor Fischer of Geneva or the Bomb Party |
|
 | |
Chérie. word lover

Numarul mesajelor : 1706 Localizare : In mintea unui inger meschin. Joburi/Distractii : cititul, muzica, ficurile, scrisul Logo Funny-Fantasy : 
 | Subiect: Re: Ultima carte ... Mar 15 Noi 2011 - 6:41 | |
| La novia del soldado-Myrna Mackenzie. |
|
 | |
Rain. word addict

| Subiect: Re: Ultima carte ... Mar 15 Noi 2011 - 7:39 | |
| "Manastirea Northanger" - Jane Austen |
|
 | |
Wingless Falcon passionate writer

Numarul mesajelor : 1197 Varsta : 23 Localizare : gotham city Joburi/Distractii : writing. drawing. reading. gaming. Stare de spirit : numb Logo Funny-Fantasy : 
 | Subiect: Re: Ultima carte ... Mar 15 Noi 2011 - 7:51 | |
| red-headed stepchild - wells, jaye |
|
 | |
Chérie. word lover

Numarul mesajelor : 1706 Localizare : In mintea unui inger meschin. Joburi/Distractii : cititul, muzica, ficurile, scrisul Logo Funny-Fantasy : 
 | Subiect: Re: Ultima carte ... Joi 17 Noi 2011 - 8:43 | |
| El matrimonio tenia un precio-Miranda Lee |
|
 | |
Caelestis best username

Numarul mesajelor : 1361 Varsta : 21 Localizare : Chisinau Joburi/Distractii : In cautare. Stare de spirit : Schimbatoare ca vremea... Logo Funny-Fantasy : 
 | Subiect: Re: Ultima carte ... Joi 17 Noi 2011 - 9:02 | |
| Hronicul si cantecul varstelor de Lucian Blaga.
(Nu mi-a placut cartea...) |
|
 | |
Chérie. word lover

| Subiect: Re: Ultima carte ... Vin 18 Noi 2011 - 2:59 | |
| Aseara am terminat ''Por fin suyo''-Emilie Rose(micuta cartea-156 pagini). |
|
 | |
kristine.b passionate writer

Numarul mesajelor : 1160 Varsta : 25 Localizare : Cluj Napoca Stare de spirit : Forever in love:) Logo Funny-Fantasy : 
 | Subiect: Re: Ultima carte ... Vin 18 Noi 2011 - 8:53 | |
| Dupa douazeci de ani vol.2-Alexandre Dumas |
|
 | |
Rain. word addict

| Subiect: Re: Ultima carte ... Dum 20 Noi 2011 - 2:04 | |
| "Oglinda sparta" - Agatha Christie |
|
 | |

Numarul mesajelor : 9372 Varsta : 24 Localizare : in my mind Joburi/Distractii : yaoi, scris, carti, anime, muzica Stare de spirit : neutra Logo Funny-Fantasy : 
 | Subiect: Re: Ultima carte ... Dum 20 Noi 2011 - 2:53 | |
| Asigurare pentru moarte de James M. Cain |
|
 | |
bitter // sweet best animation

Numarul mesajelor : 20380 Varsta : 24 Localizare : Neverland Logo Funny-Fantasy : 
 | Subiect: Re: Ultima carte ... Lun 21 Noi 2011 - 8:37 | |
| Sa nu ma parasesti de Kazuo Ishiguro. _________________ Bang, Bang, my baby shot me down... |
|
 | |

| Subiect: Re: Ultima carte ... Mar 22 Noi 2011 - 7:53 | |
| Maigret se insala de Georges Simenon |
|
 | |
Rain. word addict

| Subiect: Re: Ultima carte ... Mier 23 Noi 2011 - 3:02 | |
| "Suflete damnate" - Yrsa Sigurdardottir |
|
 | |
Rain. word addict

| Subiect: Re: Ultima carte ... Lun 28 Noi 2011 - 4:51 | |
| Cum au trecut mai mult de 3 zile...
"Despre ploaie" - Martin Page "Misterioasa afacere de la Styles" - Agatha Christie |
|
 | |
Rebecka Ford lil' speller

Numarul mesajelor : 65 Varsta : 23 Logo Funny-Fantasy : 
 | Subiect: Re: Ultima carte ... Mar 29 Noi 2011 - 13:30 | |
| Incestul- Sade Next, in cautare de 'Cele 120 de zile ale Sodomei'! |
|
 | |
Neko~chan best animation

Numarul mesajelor : 541 Varsta : 24 Localizare : ~in my own fairytale Joburi/Distractii : reading, writing, dreaming Stare de spirit : crazy x3 Logo Funny-Fantasy : 
 | Subiect: Re: Ultima carte ... Mier 30 Noi 2011 - 0:25 | |
| Sherlock Holmes - Sir. Arthur Conan Doyle - geniala cartea! Cred ca a fost singura care chiar m-a tinut "in priza" pe tot parcursul lecturii. |
|
 | |
Rain. word addict

| Subiect: Re: Ultima carte ... Mier 30 Noi 2011 - 4:26 | |
| "Placinta e dulce la sfarsit" - Alan Bradley |
|
 | |

| Subiect: Re: Ultima carte ... Vin 2 Dec 2011 - 9:50 | |
| Ce-as fi eu fara tine? de Guillaume Musso |
|
 | |
Rain. word addict

| Subiect: Re: Ultima carte ... Vin 2 Dec 2011 - 10:39 | |
| Ingerul mecanic - Cassandra Clare |
|
 | |
Chérie. word lover

| Subiect: Re: Ultima carte ... Vin 9 Dec 2011 - 8:17 | |
| Pasiune fara limita-Catherine Mann |
|
 | |
Fan de Shola word lover

Numarul mesajelor : 1821 Varsta : 23 Localizare : Pe aici, pe acolo, pe dincolo Stare de spirit : absent-minded Logo Funny-Fantasy : 
 | Subiect: Re: Ultima carte ... Vin 9 Dec 2011 - 9:09 | |
| |
|
 | |

| Subiect: Re: Ultima carte ... Vin 9 Dec 2011 - 9:29 | |
| Inspectorul Cadavre de Georges Simenon |
|
 | |

| Subiect: Re: Ultima carte ... Dum 11 Dec 2011 - 13:12 | |
| O crima anuntata de Agatha Christie |
|
 | |
Lulu apprentice writer

Numarul mesajelor : 292 Varsta : 24 Localizare : on my way to Wonderland Joburi/Distractii : daydreaming <3 Stare de spirit : inloveee <3 Logo Funny-Fantasy : 
 | Subiect: Re: Ultima carte ... Mar 13 Dec 2011 - 7:16 | |
| "The adventures of Sherlock Holmes" - Sir Arthur Conan Doyle -geniala carte si o iubesc
Ultima editare efectuata de catre Lulu in Mier 14 Dec 2011 - 6:02, editata de 1 ori |
|
 | |
Rain. word addict

| Subiect: Re: Ultima carte ... Mar 13 Dec 2011 - 9:45 | |
| "Crima pe terenul de golf" - Agatha Christie "Cenusa si pulbere" - Yrsa Sigurdardottir "Fundatia Paradis" - Liza Marklund |
|
 | |
Lulu apprentice writer

Numarul mesajelor : 292 Varsta : 24 Localizare : on my way to Wonderland Joburi/Distractii : daydreaming <3 Stare de spirit : inloveee <3 Logo Funny-Fantasy : 
 | Subiect: Re: Ultima carte ... Mier 14 Dec 2011 - 6:05 | |
| A farewell to arms - Ernest Hemingway Prep - Curtis Sittenfel The catcher in the rye - J.D. Salinger |
|
 | |
Rain. word addict

| Subiect: Re: Ultima carte ... Sam 17 Dec 2011 - 11:37 | |
| "Fata care s-a jucat cu focul" - Stieg Larsson "Salveaza-ma" - Guillaume Musso |
|
 | |

| Subiect: Re: Ultima carte ... Joi 22 Dec 2011 - 12:16 | |
| ^ cum ti s-a parut prima carte? <333
Adela de G. Ibraileanu |
|
 | |
Fan de Shola word lover

Numarul mesajelor : 1821 Varsta : 23 Localizare : Pe aici, pe acolo, pe dincolo Stare de spirit : absent-minded Logo Funny-Fantasy : 
 | Subiect: Re: Ultima carte ... Joi 22 Dec 2011 - 12:19 | |
| Memoriile unei gheise--Arthur Golden La tiganci--Mircea Eliade |
|
 | |
Rain. word addict

| Subiect: Re: Ultima carte ... Joi 22 Dec 2011 - 12:20 | |
| Geo - e superba, bineinteles. Tot ce vrei de la o carte incadrata in acest gen. Abia astept sa citesc si volumul 3, seria asta mi-a trezit interesul de la primele pagini din Barbati care urasc femeile. Singurul meu regret e ca autorul a murit inainte sa scrie toate cele 10 volume, asa cum isi propusese.
"Vieti duble" - Nany Herbert "Despartirile noastre" - David Foenkinos |
|
 | |

| Subiect: Re: Ultima carte ... Joi 22 Dec 2011 - 23:31 | |
| ^ si eu o urmaresc de ceva timp la biblioteca, dar inca nu am "prins-o"! Va veni si vremea mea. Da, pacat ca a murit ... |
|
 | |
[AdDaMs][FaMiLy] supreme master of words

Numarul mesajelor : 6017 Varsta : 23 Localizare : Acolo unde ma duce gandul, unde se termina pamantul si mai concret in Orasul Fara Suflete Joburi/Distractii : Everything which makes me happy Logo Funny-Fantasy : 
 | Subiect: Re: Ultima carte ... Vin 23 Dec 2011 - 7:41 | |
| Pai :-? Ultima carte care am citit-o fost lunea trecuta, am terminat-o in cateva ore. xD Insemnarile unei pustoaice de Rachel Renee Russell
|
|
 | |
Rain. word addict

| Subiect: Re: Ultima carte ... Sam 24 Dec 2011 - 11:22 | |
| |
|
 | |

| Subiect: Re: Ultima carte ... Mar 27 Dec 2011 - 0:46 | |
| Nu plange sub clar de luna de Heather Davis |
|
 | |
Chérie. word lover

| Subiect: Re: Ultima carte ... Mar 27 Dec 2011 - 3:49 | |
| |
|
 | |
AbbeyDawn writer

Numarul mesajelor : 446 Varsta : 20 Logo Funny-Fantasy : 
 | Subiect: Re: Ultima carte ... Mar 27 Dec 2011 - 10:39 | |
| Invocarea de Kelley Armstrong A fost destul de interesantă seria! |
|
 | |
Rain. word addict

| Subiect: Re: Ultima carte ... Mier 28 Dec 2011 - 4:39 | |
| "Misterul crimei fara cadavru" - Agatha Christie |
|
 | |
Continut sponsorizat
 | Subiect: Re: Ultima carte ...  | |
| |
|
 | |
|