|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
PsiKeé fic worm

Numarul mesajelor: 7956 Varsta: 18 Localizare: in my mind Joburi/Distractii: yaoi, scris, carti, anime, muzica Stare de spirit: neutra Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Ultima carte ... Vin 10 Iun 2011 - 15:21 | |
| Eu am luat-o de la Saptamana Financiara, nu stiu daca gasesti in librarie. Desi am mai vazut carti de la ziarul asta in librarie, dar nu stiu daca mai e si asta. |
|
 | |
Rain. best poetry author

Numarul mesajelor: 2311 Varsta: 16 Localizare: la granita dintre noi si eu Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Ultima carte ... Dum 12 Iun 2011 - 18:20 | |
| Hotel Transilvania de Chelsea Quin Yarbro |
|
 | |
Aeroport de vise legendary writer

Numarul mesajelor: 21507 Varsta: 18 Localizare: Constanta Joburi/Distractii: One Republic, Ski Jumping Stare de spirit: lost. Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Ultima carte ... Lun 13 Iun 2011 - 8:40 | |
| Morti pana la apus _________________ Poate că avem nevoie să fim puțin dați peste cap, ca să mergem mai departe. - Alex Karev <3  * Blogger* Scriu: I will try to fix you.Mi-am semănat visele la picioarele tale; Calcă ușor, pentru că tu calci pe visele mele. |
|
 | |
.xlove

Numarul mesajelor: 19 Varsta: 19 Localizare: Tg. Neamt Stare de spirit: relax :]] Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Ultima carte ... Lun 13 Iun 2011 - 16:19 | |
| Strainul - Albert Camus
Carte pe care am avut ocazia de multe ori sa o iau, dar pe care n-am luat-o; de multe ori am citit fragmente din ea si ceva m-a atras, dar abia azi am citit-o. Personajul principal poate enerva pe unii, dar pentru mine a fost perfect. O carte care mi-a placut de la inceput pana la sfarsit. |
|
 | |
FallenAngel writer

Numarul mesajelor: 343 Varsta: 21 Localizare: Calarasi Joburi/Distractii: imi place sa scriu, sa citesc si sa desenez Stare de spirit: killing spree Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Ultima carte ... Lun 13 Iun 2011 - 17:14 | |
| Ultima care pe care am citit-o a fost acum 3 saptamani si a fost a 11-a carte din seria Vampirii Sudului de Charlaine Harris, Dead Reckoning:X m-a c-am dezamagit dar mai sunt 2, poate cine stie se redreseaza in urmatoarea. |
|
 | |

Numarul mesajelor: 21507 Varsta: 18 Localizare: Constanta Joburi/Distractii: One Republic, Ski Jumping Stare de spirit: lost. Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Ultima carte ... Lun 13 Iun 2011 - 19:06 | |
| O plimbare de neuitat de Nicholas Sparks _________________ Poate că avem nevoie să fim puțin dați peste cap, ca să mergem mai departe. - Alex Karev <3  * Blogger* Scriu: I will try to fix you.Mi-am semănat visele la picioarele tale; Calcă ușor, pentru că tu calci pe visele mele. |
|
 | |
[AdDaMs][FaMiLy] supreme master of words

Numarul mesajelor: 5981 Varsta: 17 Localizare: Acolo unde ma duce gandul, unde se termina pamantul si mai concret in Orasul Fara Suflete Joburi/Distractii: Everything which makes me happy Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Ultima carte ... Joi 16 Iun 2011 - 0:07 | |
| Eheee.. de cand n-am mai dat pe aici:))
Dar ultima carte citita e "Jurmant de sange" de Richelle Mead :x |
|
 | |
madd. faithful writer

Numarul mesajelor: 817 Varsta: 19 Localizare: Monaco Joburi/Distractii: freelancer Stare de spirit: unknown Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Ultima carte ... Joi 16 Iun 2011 - 18:10 | |
| ``operatiunea praetorian`` - thomas gifford |
|
 | |
ă.castravete lil' speller

Numarul mesajelor: 97 Varsta: 15 Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Ultima carte ... Vin 17 Iun 2011 - 13:27 | |
| La rascruce de vanturi, de Emily Bronte
|
|
 | |
Kamalian Ciranoush Admin

Numarul mesajelor: 15852 Varsta: 18 Localizare: Neverland Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Ultima carte ... Dum 19 Iun 2011 - 22:08 | |
| Memoriile unei gheise de Arthur Golden. |
|
 | |
Elena. legendary writer

Numarul mesajelor: 12314 Varsta: 16 Localizare: București Joburi/Distractii: ă!? Stare de spirit: most dope Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Ultima carte ... Dum 19 Iun 2011 - 23:48 | |
| Micuțele mincinoase, Sara Shepard. In cazu de fata serialul e mult mai bun decat cartea. |
|
 | |
Elena. legendary writer

Numarul mesajelor: 12314 Varsta: 16 Localizare: București Joburi/Distractii: ă!? Stare de spirit: most dope Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Ultima carte ... Mar 21 Iun 2011 - 14:23 | |
| Aaa, au trecut 72 de ore? Anyway, ultima mea carte e O suta cincizeci de mii la peluze, Diana Iepure. |
|
 | |
♡ MImI ♡ faithful writer

Numarul mesajelor: 726 Varsta: 17 Localizare: Timisoara. <3 Joburi/Distractii: Tin companie tipului de la aprozar. Stare de spirit: Despresiva. Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Ultima carte ... Mar 21 Iun 2011 - 23:45 | |
| Navala apelor de Evgheni Zamiatin |
|
 | |
Kamalian Ciranoush Admin

Numarul mesajelor: 15852 Varsta: 18 Localizare: Neverland Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Ultima carte ... Mier 22 Iun 2011 - 12:43 | |
| Ely, asa e si la TVD. Serialul e mai bun decat cartea :D .
Ultima carte pe care am citit-o este: Vagabondul milionar de Vikas Swarup. |
|
 | |
Lethal

Numarul mesajelor: 39 Varsta: 17 Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Ultima carte ... Mier 22 Iun 2011 - 19:46 | |
| "Strainul" de Camus. Una dintre cele mai bune lecturi din ultima perioada, avand in vedere ca am ajuns la stadiul de a lasa o cartea de la primele 10 file daca o simt neatractiva. Cu siguranta voi citi si "Ciuma" de acelasi autor, despre care am auzit ca ar fi mult mai buna. |
|
 | |
Rain. best poetry author

Numarul mesajelor: 2311 Varsta: 16 Localizare: la granita dintre noi si eu Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Ultima carte ... Joi 23 Iun 2011 - 13:32 | |
| Valea terorii - Sir Arthur Conan Doyle |
|
 | |
PsiKeé fic worm

Numarul mesajelor: 7956 Varsta: 18 Localizare: in my mind Joburi/Distractii: yaoi, scris, carti, anime, muzica Stare de spirit: neutra Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Ultima carte ... Vin 24 Iun 2011 - 17:34 | |
| |
|
 | |
:dinostache writer

Numarul mesajelor: 486 Varsta: 13 Localizare: pai pe forum. Stare de spirit: summer addict. Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Ultima carte ... Sam 25 Iun 2011 - 0:11 | |
| Tunele I - Gordon & Williams
Angi.
|
|
 | |
Ink.Soul ficfreak

Numarul mesajelor: 2332 Varsta: 14 Localizare: Langa un perete arhiplin de nasteri de cuvinte. Joburi/Distractii: Literatura, Scoala, Creatia literara, Conversatiile metaforice, Umanizarea, Inteligenta, Sensibilitatea, Timpul, Rasul pueril, Sufletul. Stare de spirit: Echilibrata. Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Ultima carte ... Sam 25 Iun 2011 - 12:16 | |
| "Zece negri mititei", de Agatha Christie. Sangeroasa carte, dar surprinzatoare din punctul meu de vedere.. Am citit-o destul de repede, online. Siii... penultima citita e "Panza de paianjen", de Cella Serghi, care mi s-a parut superba ^^ |
|
 | |
~Sephiroh supreme master of words

Numarul mesajelor: 5005 Varsta: 18 Localizare: spitalul de nebuni unde toti nebunii sunt exaltati Joburi/Distractii: music, PC, books, drawing &amp; skate Stare de spirit: cate putin din fiecare nebunie Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Ultima carte ... Dum 26 Iun 2011 - 12:50 | |
| In intimitatea secolului XIX, Ioana Parvulescu (A fost mai mult un documentar-roman, dar foarte reusit scrisa.) |
|
 | |
.genuine beauty legendary writer

Numarul mesajelor: 12686 Varsta: 18 Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Ultima carte ... Dum 26 Iun 2011 - 14:18 | |
| Jurnalele Vampirilor - Jurnalele lui Stefan - Sete de sange - L.J. Smith pur si simplu am devorat-o =p~ |
|
 | |
:dinostache writer

Numarul mesajelor: 486 Varsta: 13 Localizare: pai pe forum. Stare de spirit: summer addict. Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Ultima carte ... Dum 26 Iun 2011 - 14:35 | |
| Am inceput sa citesc simultan cu Tunele I si Jurnalul lui Cathy ^_^.
Angi.
|
|
 | |
Cateyes writer

Numarul mesajelor: 354 Varsta: 18 Stare de spirit: în general bună Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Ultima carte ... Dum 26 Iun 2011 - 23:45 | |
| "Preoteasa Diavolului", autor anonim. |
|
 | |

Numarul mesajelor: 5005 Varsta: 18 Localizare: spitalul de nebuni unde toti nebunii sunt exaltati Joburi/Distractii: music, PC, books, drawing &amp; skate Stare de spirit: cate putin din fiecare nebunie Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Ultima carte ... Lun 27 Iun 2011 - 16:27 | |
| Lumea ca ziar. A patra putere: Caragiale, Ioana Parvulescu |
|
 | |

| Subiect: Re: Ultima carte ... Lun 27 Iun 2011 - 19:14 | |
| De veghe in lanul de seacara de J. D. Salinger _________________ Poate că avem nevoie să fim puțin dați peste cap, ca să mergem mai departe. - Alex Karev <3  * Blogger* Scriu: I will try to fix you.Mi-am semănat visele la picioarele tale; Calcă ușor, pentru că tu calci pe visele mele. |
|
 | |
PsiKeé fic worm

| Subiect: Re: Ultima carte ... Mar 28 Iun 2011 - 19:21 | |
| Dragoste si matematica de Sheila O'Flanagan |
|
 | |
Little Mazoku faithful writer

Numarul mesajelor: 980 Varsta: 19 Localizare: Bucuresti, Galaxia Andromeda 17 Joburi/Distractii: scris, citit, anime Stare de spirit: happy Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Ultima carte ... Mar 28 Iun 2011 - 20:39 | |
| ISTORIE-Bacalaureat 2011 si Admiterea la Academia de Politie-George Marcu si Stan Stoica X_X |
|
 | |
Elena. legendary writer

| Subiect: Re: Ultima carte ... Mar 28 Iun 2011 - 21:37 | |
| Jurnalele lui Stefan, Sete de sange. |
|
 | |

| Subiect: Re: Ultima carte ... Sam 2 Iul 2011 - 12:52 | |
| Santier in lucru de Stephen King Legendele Olimpului, volumul 1 - Zeii _________________ Poate că avem nevoie să fim puțin dați peste cap, ca să mergem mai departe. - Alex Karev <3  * Blogger* Scriu: I will try to fix you.Mi-am semănat visele la picioarele tale; Calcă ușor, pentru că tu calci pe visele mele. |
|
 | |
Teh
 Numarul mesajelor: 18 Varsta: 19 Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Ultima carte ... Sam 2 Iul 2011 - 13:58 | |
| Pacientul englez, de Michael Ondaatje.
A trecut cam o săptămână de când am citit cartea aceasta și nu îmi vine să cred că stau pe uscat de atâtea zile, fără să citesc nimic. Anyway, cartea a fost destul de interesantă, deși nu a fost ceea ce mă așteptam eu, nu pot spune că nu mi-a plăcut. |
|
 | |
Lethal

Numarul mesajelor: 39 Varsta: 17 Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Ultima carte ... Dum 3 Iul 2011 - 16:08 | |
| Am avut intr'un fel un ragaz de la internet in care am profitat si mai mult de hobbyul meu cititul. Ultima cartea a fost primul volum din 'Balciul desertaciunilor' de Thakeray. In momentul de fata sunt in curs cu al doilea si as putea spune ca e ceva destul de atragator.
|
|
 | |
stracciatella. best signature

Numarul mesajelor: 3774 Varsta: 16 Localizare: Bucuresti Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Ultima carte ... Lun 4 Iul 2011 - 13:54 | |
| La rascruce de vanturi ;;). |
|
 | |
Rain. best poetry author

| Subiect: Re: Ultima carte ... Lun 4 Iul 2011 - 14:33 | |
| Intoarcerea lui Sherlock Holmes- Sir Arthur Conan Doyle |
|
 | |
Dreamcatcher passionate writer

Numarul mesajelor: 1359 Varsta: 20 Localizare: Craiova Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Ultima carte ... Mar 5 Iul 2011 - 10:14 | |
| "Steaua Diavolului" - Jo Nesbo. tare faina |
|
 | |
Vera Verto master of words

Numarul mesajelor: 3841 Varsta: 17 Localizare: Pjöngjang Joburi/Distractii: vintage, books, fashion, coffee Stare de spirit: cheap & cheerful ! Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Ultima carte ... Mar 5 Iul 2011 - 13:13 | |
| |
|
 | |

| Subiect: Re: Ultima carte ... Mar 5 Iul 2011 - 23:10 | |
| Scris pe trup, Jeanette Winterson |
|
 | |
PsiKeé fic worm

| Subiect: Re: Ultima carte ... Mier 6 Iul 2011 - 1:45 | |
| Ingerii mortii de Andy McNab & Robert Rigby |
|
 | |
Child Of Sunset passionate writer

Numarul mesajelor: 1086 Varsta: 19 Localizare: Ploiesti Joburi/Distractii: writing, reading, listening to music, singing, anime, life Stare de spirit: dude , i need a break xD Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Ultima carte ... Joi 7 Iul 2011 - 12:09 | |
| |
|
 | |

| Subiect: Re: Ultima carte ... Joi 7 Iul 2011 - 15:21 | |
| Brida de Paulo Coelho _________________ Poate că avem nevoie să fim puțin dați peste cap, ca să mergem mai departe. - Alex Karev <3  * Blogger* Scriu: I will try to fix you.Mi-am semănat visele la picioarele tale; Calcă ușor, pentru că tu calci pe visele mele. |
|
 | |
Scarification. most active in AUGUST

Numarul mesajelor: 14718 Varsta: 20 Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Ultima carte ... Vin 8 Iul 2011 - 10:55 | |
| Andrei Pogojev - Evadare din Auschwitz |
|
 | |
Rain. best poetry author

| Subiect: Re: Ultima carte ... Sam 9 Iul 2011 - 0:20 | |
| Menajeria lui Jamrach - Carol Birch |
|
 | |

| Subiect: Re: Ultima carte ... Lun 11 Iul 2011 - 18:13 | |
| Sex, romance si bestselleruri, Nina Killham |
|
 | |
Rain. best poetry author

| Subiect: Re: Ultima carte ... Lun 11 Iul 2011 - 19:47 | |
| Maigret si Domnul Charles de Georges Simenon |
|
 | |
.genuine beauty legendary writer

Numarul mesajelor: 12686 Varsta: 18 Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Ultima carte ... Mier 13 Iul 2011 - 16:37 | |
| "O plimbare de neuitat" de Nicholas Sparks. |
|
 | |
Ignis. fic worm

Numarul mesajelor: 3685 Varsta: 13 Localizare: Printre nori. Joburi/Distractii: Forum, revista FF, desenatul, proza, poezia. Stare de spirit: De la extaz la agonie si invers. Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Ultima carte ... Mier 13 Iul 2011 - 19:02 | |
| "Secretul Soimului" de Laura Hastings |
|
 | |
sjholson supreme master of words

Numarul mesajelor: 5089 Varsta: 15 Localizare: 221b baker street Stare de spirit: sherlocked. Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Ultima carte ... Mier 13 Iul 2011 - 19:15 | |
| |
|
 | |

| Subiect: Re: Ultima carte ... Mier 13 Iul 2011 - 19:56 | |
| |
|
 | |
Dreamcatcher passionate writer

Numarul mesajelor: 1359 Varsta: 20 Localizare: Craiova Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Ultima carte ... Lun 18 Iul 2011 - 11:53 | |
| "Ecouri de dincolo de moarte" - Johan Theorin. meh, ma asteptam la mai mult. titlul m-a atras, si aveam impresia ca o sa-mi placa foarte mult, dar nu prea a fost asa. ideea in sine e ok, dar personajele, actiunea, sunt cam seci. |
|
 | |

| Subiect: Re: Ultima carte ... Lun 18 Iul 2011 - 12:16 | |
| Misterul de la Sittaford de Agatha Christie _________________ Poate că avem nevoie să fim puțin dați peste cap, ca să mergem mai departe. - Alex Karev <3  * Blogger* Scriu: I will try to fix you.Mi-am semănat visele la picioarele tale; Calcă ușor, pentru că tu calci pe visele mele. |
|
 | |
Vera Verto master of words

Numarul mesajelor: 3841 Varsta: 17 Localizare: Pjöngjang Joburi/Distractii: vintage, books, fashion, coffee Stare de spirit: cheap & cheerful ! Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Ultima carte ... Lun 18 Iul 2011 - 15:32 | |
| Harry Potter und der Stein der Weisen-J.K.Rowling |
|
 | |
|