^Lovely^ supreme master of words

Numarul mesajelor: 9176 Varsta: 20 Localizare: My World Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Concurs designer Joi 18 Aug - 0:44 | |
| Din numarul din septembrie o sa ramanem fara designer. Mitsu se retrage, deoarece incepe ultimul an la liceu. Asa ca postul a ramas liber. Ce trebuie facut? 1. O coperta pentru numarul din toamna. Vreau sa fie simpla, nu complicata, sa contina numele Funny-Fantasy Magazine si numarul revistei adica : toamna 2011.2. paginile unui articol cu tot ce inseamna ele: numar de pagina, poze, text, idei evidentiate ca sa atraga, etc.Articol: | Spoiler: | | | Down in your Fire
Încadrat în genul dramatic și scris de Sabina, fic-ul este scris din perspectiva lui Camille. Aceasta este o tânără a cărei mamă a murit pe când ea avea o vârstă fragedă și al cărei tată și frate mai mare nu îi acordă atenția cuvenită, acest lucru făcând-o să se îndepărteze de ei, ducând în același timp la absența comunicării. Viața ei începe să se schimbe atunci când, în timp ce se află în cimitir, în fața mormântului mamei sale, îl întâlnește pe Aaron, un băiat misterios de care se simte atrasă din prima clipă. Acesta, auzind-o cântând, îi propune să dea o audiție pentru formația din care face el parte, deoarece aveau nevoie de un solist. Camille își încearcă norocul și este acceptată în formație. La o analiză mai atentă ne putem da seama că aceasta nu a audiționat atât de mult datorită pasiunii pentru muzică, ci mai degrabă datorită dorinței de a fii cât mai aproape de Aaron. Fic-ul nu se concentrează atât de mult pe formație, deși sunt prezentate și momente din viața acesteia, ci mai mult pe trăirile lui Camille, care sunt frumos descrise și pe sentimentele pe care aceasta le are pentru Aaron. Se îndrăgostește de Aaron și își dorește o relație cu el, în pofida faptului că acesta este deja într-una cu Su Ann, o colegă de trupă. Între cele două fete apare o antipatie născută din dorința ambelor de a-l avea pe Aaron – chiar dacă e nedeclarată, ambele se simt amenințate una de cealaltă. În același timp, Camille se apropie de Jessie, un alt coleg de formație. Cei doi devin buni prieteni, acesta reușind să o aducă pe calea cea bună în ceea ce privește școala, deoarece aceasta obișnuia să lipsească mult și să nu-și dea interesul. Apropierea dintre ei doi stârnește gelozia lui Aaron, care, deși are la rându-i sentimente pentru Camille, nu se desparte de Su Ann din niște motive pe care le ține ascunse. Cu timpul, Camille ajunge să facă sacrificii pentru Aaron, deși acesta nu pare dispus să facă la fel pentru ea. Ia naștere un triunghi amoros care tinde să se transforme într-un dreptunghi, deoarece ni se dă de înțeles că Jessie simte mai mult decât prietenie pentru Camille. Camille pare dispusă să facă orice pentru Aaron, dar acesta își păstrează relația cu Su Ann, nedorind să-și împărtășească motivele. În ciuda acestui fapt, Camille închide ochii în prea marea ei dorință de a fi alături de el. Deși cei doi se iubesc, lucrurile nu se anunță a fii prea fericite și prea ușoare pentru cei doi. Atât genul fic-ului cât și acțiunea de până acum arată că viitorul nu va fi unul foarte roz pentru ei.
Acest fic a fost mult premiat și chiar a câștigat Best fic of the forum în anul 2009. Stilul plăcut, curat și ușor al autoarei, a atras și încă atrage cititori. Merită citit dacă sunteți fani ai triunghiurilor amoroase și nu numai. Poate fii un mod de a o cunoaște pe Sabina, dat fiind faptul că se aseamănă în multe privințe cu personajul principal.
|
3. Paginile unui interviu. Sa contina poze(puteti pune cineva de pe net, nu ineaparat persoana careia i s-a luat interviul. acest lucru se intampla doar in cazul acestui concurs), numar de pagini, un raspuns care ar putea starni interesul, etc.
Interviu:
| Spoiler: | | | INTERVIU GEO
1.Cum ai descoperit acest forum? Activam pe un forum destinat fanilor "Twilight" și de acolo am aflat de "Funny". Din lipsă de ocupație mi-am făcut cont și aici că să văd cum e și nu mi-a părut rău. 2. Care a fost prima impresie pe care ai avut-o despre forum? A fost una foarte bună. Mi se pare totul bine organizat și pus la punct, iar userii mi se par foarte prietenoși. 3.Cum te simți în postura de moderatoare globală? Cum ai ajuns până aici? Mă simt foarte bine ca moderatoare globală, mereu mi-am dorit să fiu. Totuși, nu mă simt cu nimic mai presus decât ceilalți. Am participat la un concurs pentru moddie fan fiction mai întâi, unde am avut-o ca "adversară" doar pe Yuki, iar apoi am fost avansată pentru că Biei i-a plăcut cum mi-am făcut treaba. 4.Ți-ai făcut prieteni buni pe acest forum, păstrați legătura? Care sunt aceștia? Am format câteva prietenii și mă bucur că am reușit până acum să păstrez legătura. Cel mai bine mă înțeleg cu Cristi, Lecsa, Aliuna, Sabi și Yana. Cu primii trei îmi trimit chiar și scrisori și mă bucur că reușesc să îi țin "aproape", chiar dacă suntem la distanță. În cazul Yanei e mai simplu, pentru că suntem în același oraș și mi s-a întâmplat să ne întâlnim și întâmplător. 5.Ai fost la meetinguri? Dacă da, cu cine te-ai întâlnit și ce părere ai despre persoanele respective? Am fost la două meetinguri până acum - unul în București și altul în Constanța. Am reușit să mă întâlnesc cu Lecsa, Sabi, Yuki și Cristi, la cel din București și cu Yana la cel din Constanța. Am o părere foarte bună despre toate persoanele pe care le-am numit. Prima oară când ne-am cunoscut am avut senzația că îi cunosc de o viață și nu regret că i-am întâlnit și în afara forumului. 6. Cum reușești să păstrezi echilibrul între viața ta virtuală și cea reală? Înainte îmi petreceam mult timp pe forum pentru că timpul/școala îmi permiteau, dar acum sunt clasa a zecea și școala începe să-mi ocupe din ce în ce mai mult timp, așa că am mai redus orele dedicate forumului. În schimb, în weekenduri îmi fac timp să mă ocup de ficuri, de categoriile pe care le am în grijă și să mai postez câte ceva. Zic că mă descurc destul de bine și încerc să păstrez balanța în echilibru. 7. Care user de pe forum te-a impresionat cel mai tare cu talentul lui? Ioana mi se pare că e foarte talentată și îmi place felul în care scrie. Ea cred că m-a impresionat cel mai mult. 8. Te-ai vedea în postura de admin pe forum? Nu m-am gândit la asta până acum, dar nu cred că m-aș vedea în postura de admin. Mi-e bine așa - ca moderatoare globală. 9. Ai vreun fic care ți-a plăcut în mod deosebit? De ce? Toate ficurile au ceva special. Nu pot alege unul singur. 10. Un mesaj pentru cititori? Să fie în continuare la fel de prietenoși și deschiși. Și să lase certurile deoparte! |
Date line: 1 septembrie 2011
Lucrarile trebuie facute in photoshop. Lucrarile le vreau trimise prin pm, iar pmul sa contina titlul: concurs revista. O sa postez aici lucrarile pentru a afla cateva pareri, insa decizia finala o sa fie facuta de catre mine, desigur tinand cont si de parerile celorlalti.
[b]
Ultima editare efectuata de catre ^Lovely^ in Joi 18 Aug - 1:03, editata de 2 ori |
|
!Mellifluous. master of words

Numarul mesajelor: 3979 Varsta: 14 Localizare: Printre nori. Joburi/Distractii: Forum, revista FF, desenatul, proza, poezia. Stare de spirit: De la extaz la agonie si invers. Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Concurs designer Joi 18 Aug - 0:54 | |
| Aliuna, cei din staff pot sa participe de asemenea? |
|
^Lovely^ supreme master of words

Numarul mesajelor: 9176 Varsta: 20 Localizare: My World Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Concurs designer Joi 18 Aug - 1:02 | |
| Desigur, dar renunta la celalalt post. Nu mi se pare corect ca cineva sa aiba doua posturi, mai ales daca este cineva dornic sa ocupe unul dintre ele. |
|
!Mellifluous. master of words

Numarul mesajelor: 3979 Varsta: 14 Localizare: Printre nori. Joburi/Distractii: Forum, revista FF, desenatul, proza, poezia. Stare de spirit: De la extaz la agonie si invers. Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Concurs designer Joi 18 Aug - 1:04 | |
| Da, e evident, nici nu cred ca ai avea cum:)). |
|
Fericire in rate legendary writer

Numarul mesajelor: 13391 Varsta: 18 Localizare: Innsbruck. Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Concurs designer Vin 19 Aug - 15:30 | |
| Off, sper sa fie doritori :x urat ca Mitsu se retrage, insa ii dorim succes la scoala :x |
|