Scarification. most active in AUGUST

Numarul mesajelor: 14718 Varsta: 20 Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Poveste de iubire Lun 13 Sept 2010 - 15:29 | |
| Regis Jauffret - Poveste de iubire În Poveste de iubire (1998), naratorul intră în pielea unui violator maniac care distruge încet-încet, irepresibil deși animat de cele mai bune intenții altminteri, viața unei femei, torturând-o cu prezența și agresivitatea sa până ce aceasta renunță la propria identitate. Ea este o modestă vânzătoare, iar el profesor de engleză, un bărbat banal, care la sfârșitul vieții sale va conchide: "Cu ea am cunoscut singura mea poveste de iubire." Momentul în care o întâlnește în metrou și decide, scurt și hotărât, că tânăra este femeia vieții sale și mama copiilor ce vor veni, declanșează întreaga dramă. Povestea se derulează sub semnul persecuției, supunerii, sadismului și cruzimii. Terorizată de prezența bărbatului, tânăra nu găsește calea de a scăpa, lăsându-se supusă. Eu mi-am cumparat-o vineri de la Carturesti cu 5 lei. cartea e destul de scurta si mica, are 162 de pagini si am citit-o repede, va dati seama. Mi-a placut personajul principal, violatorul. M-a surprins detasarea lui si totusi rabdarea si obsesia nebuna pe care o avea pentru acea femeie. Finalul este destul de... tragic. As putea s-o postez, daca vrea cineva. |
|
Juliette fic worm

Numarul mesajelor: 16643 Varsta: 22 Localizare: far away Joburi/Distractii: hmm.. Stare de spirit: lovely Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Poveste de iubire Lun 13 Sept 2010 - 17:53 | |
| 5 lei? ce tare. la carturesti sunt foarte ieftine cartile :X da si tu ai zis data trecuta cand ne-am vazut. imi place rezumatul. mi-a captat si mie atentia, asa ca mi-o trec pe lista :)) momentan, ma apuc sa citesc altceva, plus ca trebuie sa termin si Paula de la tine. pucca mea.
_________________ Do what makes you happy, be with who makes you smile. Laugh as much as you breathe and love as long as you live. |
|
Scarification. most active in AUGUST

Numarul mesajelor: 14718 Varsta: 20 Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Poveste de iubire Lun 13 Sept 2010 - 22:10 | |
| Inca nu stiu daca o vei gasi, dar ti-o pot aduce eu :) |
|