|
Autor | Mesaj |
---|
Aiko legendary writer

Numarul mesajelor : 20866 Varsta : 28 Localizare : Here Joburi/Distractii : Searching far and wide! Stare de spirit : Unknown Logo Funny-Fantasy : 
 | Subiect: Bestia Vin 3 Sept 2010 - 6:20 | |
|  Titlu: Bestia Autor: Alex Flinn Editura: Rao Traducator: Shauki Numar de pagini: 256
Cartea inca NU a aparut! O sa apara luna asta (cel putin asa scrie pe internet). Se lucreaza si la un film dupa aceasta carte, Beaslty (cu Vanessa Hudgens, Mary-Kate Olsen si Alex Pettyfer in roluri principale), film care o sa apara in 2011. Trailer: click.
Sunt o bestie. O bestie. Nu chiar un lup sau un urs, o gorilă sau un câine, ci o creatură nouă, oribilă, bipedă cu colți și gheare și păr peste tot. Sunt un monstru. Credeți că vorbesc de basme? În nici un caz. Totul se întâmplă în New York. Acum. Nu este o diformitate, nu este o boală. Și voi rămâne așa pentru totdeauna, distrus, dacă nu reușesc să rup vraja. Da, vraja, vraja pe care vrăjitoarea din clasa de engleză a aruncat-o asupra mea. De ce m-a transformat într-o bestie care se ascunde ziua și bântuie noaptea? Am să vă spun. O să vă spun cum am fost Kyle Kingsbury, tipul care și-ar fi dorit oricine să fie, cu bani, arătos, viață perfectă. Și o să vă mai spun și cum am devenit…o bestie. Nu am citit cartea, evident ca momentan nu am cum, dar cum o gasesc pe la librarie, am de gand sa mi-o cumpar :x am vazut trailer-ul la film (de abia astept sa apara) si am citit rezumatul. CArtea e superba si de abia astept sa o citesc! |
|
 | |
Miss Attitude word lover

Numarul mesajelor : 1910 Varsta : 27 Localizare : skate-park Logo Funny-Fantasy : 
 | Subiect: Re: Bestia Sam 4 Sept 2010 - 3:37 | |
| am citit si eu despre careta asta acum vre-o cateva saptamani, si m-a atras destul de mult. mi-ar placea si mie sa o citesc! daca dai de ea sa imi spui si mie cat costa! |
|
 | |
Aiko legendary writer

Numarul mesajelor : 20866 Varsta : 28 Localizare : Here Joburi/Distractii : Searching far and wide! Stare de spirit : Unknown Logo Funny-Fantasy : 
 | Subiect: Re: Bestia Sam 4 Sept 2010 - 3:53 | |
| peste tot scrie "In curs de Aparitie". inseamna ca nu au terminat de tradus. mai trebuie sa asteptam putin. astia de la Rao deja fac un concurs ca sa o castigi, dar nu am aflat detaliile. si eu astept si cum apare, anunt aici. de abia astept sa mi-o cumpar :X si pana apare filmul, o sa mor de nerabdare  |
|
 | |
Miss Attitude word lover

Numarul mesajelor : 1910 Varsta : 27 Localizare : skate-park Logo Funny-Fantasy : 
 | Subiect: Re: Bestia Sam 4 Sept 2010 - 4:28 | |
| eu nu stiam ca exista si film. mi-am promis sa nu mai fac prostia de a veadea filmul si apoi sa citesc cartea! e groaznic!! |
|
 | |
BanShee legendary writer

Numarul mesajelor : 17159 Varsta : 25 Joburi/Distractii : Reading :] Stare de spirit : In the mood for something BIG. Logo Funny-Fantasy : 
 | Subiect: Re: Bestia Sam 4 Sept 2010 - 5:59 | |
| deci...cand am citit descrierea cartii mi-am zis "yey, alta carte gen Twilight. Lumea nu se mai satura?" dar...dar...trailerul ala m-a atins :)) Adica, suferinta lui Alex m-a atins :-ss si lui M.K Olsen i se potriveste rolul, ahahahaha :))
se anunta a fi un film dragut si sper ca si cartea sa fie dragut scrisa...Citatul nu m-a prea impresionant :) |
|
 | |
Aiko legendary writer

| Subiect: Re: Bestia Sam 4 Sept 2010 - 8:14 | |
| de trailer-ul filmului stiu de la sysu. ea a pus trailer-ul pe forum, la topicul respectiv :-? dl Filme si Seriale. si eu am zis ca iar cine stie ce film fac tot cu clasicii vampiri sau varcolaci, dar cand am vazut trailerul am ramas O_O si apoi am gasit in revista bravo rezumatul dl carte :D ma rog, prezentarea si mi-a placut. plus ca vazusem si trailerul. apare cartea mai intai, de abia astept sa o citesc.
|
|
 | |
Aiko legendary writer

| Subiect: Re: Bestia Mier 15 Sept 2010 - 8:16 | |
| tot cautam ceva pe internet pe unul din site-urile despre brasov. si eram la sectiunea cu librarii si am dat click pe doua site-uri care apartin celor doua librarii din brasov (nu toate au site, din cate am vazut). en fin, ideea este ca a aparut in librarii cartea Bestia. si preturile vad ca incep de la 39,89 in sus, depinde de fiecare librarie, respectiv oras :D eu o sa mi-o cumpar saptamana viitoare, din brasov. abia astept sa o citesc :X merita baniii <3 |
|
 | |
Aiko legendary writer

| Subiect: Re: Bestia Mar 28 Sept 2010 - 23:45 | |
| mi-am cumparat cartea din brasov. am dat 43 de lei, dar a meritat :X si o recomand la toata lumea :x e prea tare si abia astept sa apara filmul. daca vreti, pot sa deschid un topic la mini-biblioteca :D si sa postez. Nu are foarte multe pagini, sunt doar 252 de pagini :D
|
|
 | |
Aiko legendary writer

| Subiect: Re: Bestia Vin 1 Oct 2010 - 2:46 | |
| Mama, e geniala :X cartea. Foarte frumoasa. Mi-a placut si ideea cu conversatiile in chat intre creaturile magice, ca sa zic asa <3 Adrian/Kyle e prea frumos construit =p~ chiar si-n trupul lui de bestia era prea bun =p~ adica, ca personalitate, ma refer. Foarte misto. Acum astept filmul ^.^ |
|
 | |
BanShee legendary writer

Numarul mesajelor : 17159 Varsta : 25 Joburi/Distractii : Reading :] Stare de spirit : In the mood for something BIG. Logo Funny-Fantasy : 
 | Subiect: Re: Bestia Joi 18 Noi 2010 - 12:07 | |
| Yuki, sunt curioasa in legatura cu cartea...Ai terminat sa o citesti, nu? Cum ti s-a parut?
Si in legatura cu propunerea ta de mai sus, mai e valabila? Mai esti dispusa sa o postezi? Daca da, eu ma voi abona la ea :D Am vazut un poster cu ea la librarie si mi-a starnit interesul, dar momentan nu mi-o permit... :( |
|
 | |
Aiko legendary writer

| Subiect: Re: Bestia Joi 18 Noi 2010 - 12:29 | |
| e superba cartea. un stil simplu si fara prea multe dureri de cap :x vorbeste din perspectiva bestiei, adica lui kyle si cum se schimba psihic de cand o aduce in casa pe ea si pana revine la forma de om :x e geniala :x am deschis topic la biblioteca, dar daca am vazut ca nu da nimeni pe acolo, am rugat-o pe sabi sa o duca la arhiva :| daca vrei, pot sa o rog sa scoata dl arhiva, ca e sectiunea ei si nu vreau sa intervin, si pot sa postez din nou :-??
|
|
 | |
BanShee legendary writer

| Subiect: Re: Bestia Joi 18 Noi 2010 - 12:49 | |
| Pai da, mi-ar placea :D Nu am vazut ca ai inceput sa o postezi :-s
Mersi mult >:D< |
|
 | |
Aiko legendary writer

| Subiect: Re: Bestia Vin 19 Noi 2010 - 9:17 | |
| Ok. O sa o rog pe Sabi sa il scoata de la Arhiva si mai pe seara o sa postez, pentru ca am putina treaba acum.
|
|
 | |
DeadlyChoices. legendary writer

Numarul mesajelor : 15621 Varsta : 25 Logo Funny-Fantasy : 
 | Subiect: Re: Bestia Dum 21 Noi 2010 - 0:44 | |
| Aaa, cartea asta e baza filmului Beastly? Nu stiam! Cred ca o sa citesc si eu romanul de la mini-biblioteca, ca astept sa vad filmul de o gramada de timp ( i-au tot schimbat data de lansare). Povestea e super interesanta :X |
|
 | |
Aiko legendary writer

| Subiect: Re: Bestia Dum 21 Noi 2010 - 2:03 | |
| Da, da, da :x Pai s-au luat dupa carte :))) Da, e super interesanta. Imediat postez la Mini-Biblioteca. Mersi mult, Sabi! |
|
 | |
DeadlyChoices. legendary writer

Numarul mesajelor : 15621 Varsta : 25 Logo Funny-Fantasy : 
 | Subiect: Re: Bestia Dum 21 Noi 2010 - 2:10 | |
| N-ai pentru ce :)) Ma apuc si eu sa citesc :X |
|
 | |
lămâie verde supreme master of words

Numarul mesajelor : 9372 Varsta : 24 Localizare : in my mind Joburi/Distractii : yaoi, scris, carti, anime, muzica Stare de spirit : neutra Logo Funny-Fantasy : 
 | Subiect: Re: Bestia Mar 21 Aug 2012 - 19:14 | |
| Cred c-as citi-o, desi coperta nu prea ma indeamna, ma duce cu gandul la un alt fel de carte. Am mai auzit de ea si cred c-am si vazut-o la biblioteca. Sigur as imprumuta-o pentru ca la ce pret are daca o cumperi... nu prea merita. |
|
 | |
bitter // sweet best animation

Numarul mesajelor : 20380 Varsta : 24 Localizare : Neverland Logo Funny-Fantasy : 
 | Subiect: Re: Bestia Lun 3 Sept 2012 - 2:32 | |
| Am citit-o in engleza in format e-book. Mi-a placut destul de mult. Autoarea (sau autorul) are un stil dragut si usor de citit. Cel mai mult in carte mi-a placut oglinda lui Kyle primita de la Kendra. Ce mi-ar placea si mie una. :)) _________________ Bang, Bang, my baby shot me down... |
|
 | |
Eolas! ficfreak

Numarul mesajelor : 6824 Varsta : 24 Localizare : Dark Side of Eden Joburi/Distractii : Iubesc si ma omor. Stare de spirit : Zapada este o stare de spirit. Logo Funny-Fantasy : 
 | Subiect: Re: Bestia Sam 1 Iun 2013 - 3:57 | |
| Chiar sunt curioasa cum a ajuns sa fie bestia care este acum; c l-a transformat sau nu stiu cum sa zic. Pare o carte scrisa liber si mie imi plac scrierile de acest gen. Sper doar sa nu fie ceva care sa mi se para ridicol... creaturi and stuff. |
|
 | |
Continut sponsorizat
 | Subiect: Re: Bestia  | |
| |
|
 | |
|