Numarul mesajelor: 23116 Varsta: 15 Localizare: Iasi Logo Funny-Fantasy:
Subiect: Chemarea strabunilor Mier 25 Aug 2010 - 18:54
Autor: Jack London Editura Corint ISBN 973-653-427-8 Numar pagini 96 An aparitie 1903
Inspirat din viata animalelor, ca si "Colt Alb", romanul are în centrul actiunii stradania personajului principal de a supravietui într-o lume ostila, de a-si impune personalitatea. Buck, "eroul" din "Chemarea strabunilor", este un câine care poarta în vene sângele stramosilor sai nordici. Furat de la stapâni si având de înfruntat rautatea oamenilor, Buck îsi afla în cele din urma salvarea în mijlocul semenilor sai salbatici.
Numarul mesajelor: 14718 Varsta: 20 Logo Funny-Fantasy:
Subiect: Re: Chemarea strabunilor Mier 25 Aug 2010 - 19:42
Asta suna ca o carte pe care mi-ar recomanda-o mama. Tin minte ca am incercat, cand eram mica, sa citesc "Colt Alb", dar nu mi-a placut. Inca nu stiu ce impresie mi-ar lasa Jack London, dar am atata timp sa citesc romane de ale lui.
Numarul mesajelor: 21507 Varsta: 18 Localizare: Constanta Joburi/Distractii: One Republic, Ski Jumping Stare de spirit: lost. Logo Funny-Fantasy:
Subiect: Re: Chemarea strabunilor Mier 25 Aug 2010 - 19:57
Am si eu cartea, dar nu m-a tentat niciodata sa o citesc. Am citit Colt Alb la indemnul tatei si nu mi s-a parut cine stie ce. Poate o voi citi cand nu o sa am ce face :).
Subiect: Re: Chemarea strabunilor Mier 25 Aug 2010 - 20:01
Mie mi-a placut foarte mult cartea, mai mult decat Colt Alb pe care am citit-o cand aveam vreo 11 ani. Cartea asta am citit-o cand a aparut la adevarul si am citit-o din curiozitate, la inceput credeam ca e despre un trib sau ceva de genu, dar nu a fost deloc asa, si finalul e chiar foarte frumos. Si probabil mi-a placut mai mult decat Colt Alb pt ca nu m-a pus mama sa o citesc :)) Mi-a placut la final de ultimul lui stapan, care pana al urma a murit parca, si de asta a si plecat cainele in salbaticie:-?
Numarul mesajelor: 10429 Varsta: 18 Localizare: Bucharest Joburi/Distractii: Tuning up your brain. Stare de spirit: Shuffled. Logo Funny-Fantasy:
Subiect: Re: Chemarea strabunilor Mier 25 Aug 2010 - 20:02
lol, eu mereu imi dau seama ca am o copilarie trista :)) am citit moby dick si nu mi-a placut. am citit cuore si nu mi-a placut :)) si tot vad ca nu am citit ce e esential :))
sabi, eu zic sa ne facem un club de oameni tristi :))
Numarul mesajelor: 72 Varsta: 15 Localizare: Honolulu` Stare de spirit: Visatoare <3 Logo Funny-Fantasy:
Subiect: Re: Chemarea strabunilor Mar 7 Sept 2010 - 0:46
Am citit cartea asta acum vreun an si mi`a placuit foarte mult desi in porimele 100 de pagini mi s`a parut destul de dura <3 ! Merita citita , e mai buna ca "Colt Alb" , parerea mea !