| | Nu plange sub clar de luna | |
|
| Autor | Mesaj |
|---|
.genuine beauty legendary writer

Numarul mesajelor: 12686 Varsta: 18 Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Nu plange sub clar de luna Dum 1 Aug 2010 - 13:36 | |
| Nu am vazut topic:"> m-am uitat si la index:)  NU PLANGE SUB CLAR DE LUNA de Heather Davis Lumina lunii iti poate schimba radical viata. Si totul incepe atat de simplu... Tu. El. Luna. Te-ai ars! De acord, poate ca in ultima vreme Shelby a facut cateva greseli in relatiile cu baietii (dar de unde sa stie ca Wes "imprumutase" acel Porsche?). Insa mama ei vitrega reactioneaza de-a dreptul exagerat cand o prinde seara - dupa ora la care ar fi trebuit sa fie in casa - sarutandu-se cu un coleg de liceu. Urmarea? Toate planurile de vara ale fetei sunt anulate, iar ea se vede nevoita sa-si faca bagajele si sa plece intr-o tabara de reeducare. Adio rochie de bal! Adio bocanci de mers in drumetii! Dar Tabara Semilunii devine un loc interesant cand in cale ii apare fermecatorul Austin Bridges al III-lea, fiul unei vedete rock. Tanarul ascunde insa un teribil secret, pe care i-l dezvaluie noii sale prietene: este varcolac! Shelby stie limpede ca nu ar trebui sa se incurce cu un baiat care i-ar complica viata, dar nu poate intoarce spatele unui tip aflat la greu, mai ales cand acesta arata atat de bine! De aici nu mai este decat un pas pana la o poveste de iubire, din care nu lipseste magia clarului de luna... mie mi-se pare interesanta cartea |
|
 | |
fluturas; legendary writer

Numarul mesajelor: 23116 Varsta: 15 Localizare: Iasi Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Nu plange sub clar de luna Dum 1 Aug 2010 - 13:40 | |
| Am avzut cartea si in Iasi la Moldova Mall la magazinul de la etaju doi parca:-?Si am putut sa o rasfoiesc, si mi-a parut interesanta:-? As citi-o pe net :-? primele capitole sa-mi fac o idee, ca daca-mi place mi-o cumpar. |
|
 | |

| Subiect: Re: Nu plange sub clar de luna Dum 1 Aug 2010 - 13:50 | |
| eu am citit cate ceva despre ea si mi-a placut.
|
|
 | |
Rain. best poetry author

Numarul mesajelor: 2311 Varsta: 16 Localizare: la granita dintre noi si eu Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Nu plange sub clar de luna Dum 1 Aug 2010 - 17:29 | |
| Eu am citit-o ( am primit-o cadou, ca altfel mai avea de asteptat pana sa strang eu bani). E o carte destul de buna, desi am impresia ca autoarea poate mai mult si ca si aceasta putea fi un pic mai bine scrisa. Povestea in sine e interesanta si Shelby este un personaj dragut. |
|
 | |
Kamalian Ciranoush Admin

Numarul mesajelor: 15852 Varsta: 18 Localizare: Neverland Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Nu plange sub clar de luna Lun 2 Aug 2010 - 14:10 | |
| Whoaaa, poveste cu varcolaci ! :X I'm in ! Adica... mi-ar placea mult sa o citesc :)) . Cam cat costa, Yana ? |
|
 | |

| Subiect: Re: Nu plange sub clar de luna Lun 2 Aug 2010 - 14:14 | |
| silvia costa 38-39 de lei.
mie mi-se pare interesanta chit ca pe alocuri unii zic ca este seaca |
|
 | |
Cherry Crush legendary writer

Numarul mesajelor: 19355 Varsta: 17 Localizare: Între singurătatea impusă, și cea voită- undeva la mijlocul trivialei experiențe care ne apropie, și ne îndrepărtează de noi înșine. Joburi/Distractii: Răstălmăcirea sufletului Stare de spirit: Ubicuitatea nehotărârii Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Nu plange sub clar de luna Dum 8 Aug 2010 - 2:05 | |
| Acum cateva saptamani cand am dormit la cineva acasa am vazut cartea asta pe noptiera. Am intrebat despre ea si mi-a spus ca e destul de ciudatica, dar mie mi se pare interesanta. Cel putin din prezentare. Una de asta as citi de exemplu... Cred ca e o poveste destul de originala desi apar din nou varcolacii. |
|
 | |
bOgdana. faithful writer

Numarul mesajelor: 555 Varsta: 15 Localizare: Turda Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Nu plange sub clar de luna Joi 14 Oct 2010 - 19:28 | |
| Mi se pare o carte interesanta.. Planuiesc sa o citesc zilele astea :) |
|
 | |
kristine.b passionate writer

Numarul mesajelor: 1064 Varsta: 19 Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Nu plange sub clar de luna Joi 14 Oct 2010 - 21:45 | |
| am vazut-o si eu la Humanitas si era 39 lei din pacate eu aveam doar 33 asa ca mi-am luat altceva dar as fi interesata sa o citesc daca o posteaza cineva la mini-biblioteca promit ca ma tin de ea :D si vad ca nu sunt singura care ar dori so citeasca ;;) |
|
 | |
Lizzie ^^ speller

Numarul mesajelor: 130 Varsta: 18 Localizare: Somewhere Joburi/Distractii: Reading Stare de spirit: Optimista Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Nu plange sub clar de luna Joi 11 Noi 2010 - 19:13 | |
| Phiou... O am in biblioteca si abia astept s-o incep. Dar deocamdata alta imi ocupa timpul. |
|
 | |
shine

Numarul mesajelor: 48 Varsta: 18 Localizare: Constanta Joburi/Distractii: sa citesc,sa ma uit la seriale,sa ma plimb,sa merg la cumparaturi(dar e criza!) Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Nu plange sub clar de luna Vin 19 Noi 2010 - 21:59 | |
| Am imprumutat-o de la o prietena. Mi s-a parut scrisa cam superficial..acel happy end demn de o telenovela..hmm...totusi am citit-o cu placere |
|
 | |
Lizzie ^^ speller

Numarul mesajelor: 130 Varsta: 18 Localizare: Somewhere Joburi/Distractii: Reading Stare de spirit: Optimista Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Nu plange sub clar de luna Sam 27 Noi 2010 - 19:38 | |
| Si eu am terminat-o. Ce bine c-au ales varcolacii de data asta! |
|
 | |
| | Nu plange sub clar de luna | |
|