| | M-am hotarat sa devin prost | |
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Dreamcatcher passionate writer

Numarul mesajelor: 1359 Varsta: 20 Localizare: Craiova Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: M-am hotarat sa devin prost Vin 18 Iun 2010 - 10:12 | |
| "M-am hotarat sa devin prost" - Martin Page
Sa devii ceva mai prost poate fi o idee inteligenta. Sa gândești mult este, în lumea de azi, un handicap ca oricare altul. Cel puțin asa crede Antoine, un tânăr de 25 de ani, care suferă de boala gânditului și se simte foarte bătrân. Drept urmare, își pune toată inteligenta la bătaie ca sa intre si el in categoria reconfortanta a imbecililor fericiți. Într-o acțiune alerta, plina de surprize, veți afla câte neajunsuri aduce inteligenta, la ce e buna prostia și, mai ales, cum poți s-o dobândești. Cartea oferă satisfacții intelectuale atât oamenilor inteligenți, cât și fericiților cărora experimentul lui Antoine le-a reușit deja. Sfatul criticului: dacă n-ați mai ras de mult la o carte, e timpul s-o faceți citind aceste pagini. Disperarea lui Antoine ca nu e ca toți nătărăii e cât se poate de autentica, cu atât mai mult cu cât nimeni nu-l înțelege – de unde situații irezistibil de comice. Sfatul al doilea: împrumutați cartea unui prieten la care țineți mult, mai ales dacă e cam mohorât când vorbiți la telefon.
cum "Soapte" nu e citita de nimeni, ma gandeam s-o pun pe aceasta la Mini-biblioteca. daca are cineva de gand sa citeasca, sa spuna aici, sa n-o pun degeaba. eu va zic sigur ca o sa radeti la unele pasaje. cartea e foarte amuzanta. |
|
 | |
abricot. supreme master of words

Numarul mesajelor: 5704 Varsta: 18 Localizare: Dark Side of Eden Joburi/Distractii: Iubesc si ma omor. Stare de spirit: Zapada este o stare de spirit. Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: M-am hotarat sa devin prost Sam 19 Iun 2010 - 15:11 | |
| am vrut sa mi-o cumpar si eu :)) |
|
 | |
Dreamcatcher passionate writer

Numarul mesajelor: 1359 Varsta: 20 Localizare: Craiova Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: M-am hotarat sa devin prost Sam 19 Iun 2010 - 16:08 | |
| daca vrei s-o citesti, o postez. |
|
 | |
sjholson supreme master of words

Numarul mesajelor: 5089 Varsta: 15 Localizare: 221b baker street Stare de spirit: sherlocked. Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: M-am hotarat sa devin prost Sam 19 Iun 2010 - 19:53 | |
| și eu aș vrea să o postezi. mă tentează să o cumpăr, pare foarte interesant subiectul :))) |
|
 | |
BanShee legendary writer

Numarul mesajelor: 17082 Varsta: 19 Localizare: In his arms :x Joburi/Distractii: Reading :] Stare de spirit: In the mood for something BIG. Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: M-am hotarat sa devin prost Joi 24 Iun 2010 - 2:05 | |
| ah...si eu am citit-o :X
e pur si simplu geniala!:x
Imi place M. Page :x |
|
 | |
ellysw33ty

Numarul mesajelor: 39 Varsta: 17 Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: M-am hotarat sa devin prost Mier 8 Sept 2010 - 23:06 | |
| am auzit recent de ea de la o prietena:D.mi-a zis ca nu prea i-a placut
mie totusi ideea mi se pare interesanta.merita citita? |
|
 | |
Emily passionate writer

Numarul mesajelor: 1297 Varsta: 19 Localizare: Oradea (I wish it was London) Joburi/Distractii: Eleva Stare de spirit: Always cute, sometimes rebellious Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: M-am hotarat sa devin prost Lun 18 Apr 2011 - 22:19 | |
| Am citit-o intr-o singura zi.
Mi-a placut mult subiectul si oarecum m-am regasit in paginile cartii. E o carte psihologica foarte interesanta si o recomand tuturor, desi, sincer nu e pentru toate varstele. |
|
 | |
PsiKeé fic worm

Numarul mesajelor: 7956 Varsta: 18 Localizare: in my mind Joburi/Distractii: yaoi, scris, carti, anime, muzica Stare de spirit: neutra Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: M-am hotarat sa devin prost Lun 18 Apr 2011 - 22:48 | |
| Am citit cartea acum cateva luni si mi-a placut; cand am auzit de ea am crezut ca e mai lunga, dar e destul de subtire. Am citit-o in cateva ore si chiar mi s-a parut interesanta, mai ales ca e chiar adevarat: azi e mai simplu sa fi prost decat geniu. |
|
 | |
Passion pour chocolat faithful writer

Numarul mesajelor: 908 Varsta: 18 Localizare: In lumea mea. Joburi/Distractii: Manga, anime, carti, muzica si ciocolata. Stare de spirit: Efervescenta Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: M-am hotarat sa devin prost Mier 18 Ian 2012 - 23:27 | |
| Am citit cartea asta, deși ne-a fost impusă la psihologie.Eu detest să citesc ceva ce îmi este impus și care nu îmi place, dar cartea a fost totuși ok, trebuie să recunosc.Pe lângă asta a fost și foarte ușor de citit.Nu pot spune că m-am regăsit printre paginile ei, dar e o carte care te pune pe gânduri. |
|
 | |
Sushena apprentice writer

Numarul mesajelor: 235 Varsta: 21 Localizare: in ur head. Joburi/Distractii: studenta Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: M-am hotarat sa devin prost Joi 12 Apr 2012 - 21:27 | |
| Am citit-o acum cativa ani, prin liceu. Stiu ca m-a impresionat la vremea aceea foarte mult. Recomand sa cititi si "O perfecta zi perfecta" are un personaj asemanator doar ca acesta sufera de o imaginatie prea debordanta. |
|
 | |
| | M-am hotarat sa devin prost | |
|