|
| Autor | Mesaj |
|---|
Black Rose faithful writer

Numarul mesajelor: 663 Varsta: 17 Localizare: Intr`un loc unde poti sa fii singur cand vrei Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: The Devil Wears Prada Mar 1 Apr 2008 - 20:49 | |
| Diavolul se imbraca de la Prada de Lauren Weisberger“Diavolul se imbraca de la Prada” este un roman ce creioneaza portretul tipic al sefului de cosmar, dar si loialitatea neconditionata a angajatului fata de firma. Cartea va fi adorata de fetele fascinate de lumea modei, de lumina reflectoarelor, care viseaza la postul ideal pentru care “milioane de fete ar face moarte de om”. Lauren Weisberger (n. in 1977) a absolvit cursurile prestigioasei Cornell University in 1999. A fost asistenta editoriala la faimoasa revista Vogue. A debutat in 2003 cu romanul Diavolul se imbraca de la Prada, care a ramas mai multe luni in fruntea listei bestsellerurilor, eroina romanului fiind comparata cu mult indragita Bridget Jones. Andrea Sachs, eroina cartii Diavolul se imbraca de la Prada, o tanara din provincie, proaspata absolventa a uneia dintre marile universitati de pe Coasta de Est, obtine in chip nesperat slujba la care viseaza milioane de fete : asistenta a Mirandei Priestly , editoare de succes a revistei Runway. Desi, la inceput, crede ca a ajuns in raiul celebritatilor, printre pantofi si posete Prada, Armani sau Versace, Andrea isi da repede seama ca sefa ei este... diavolul in persoana. Terorizata de ordinele acesteia tipate prin telefon la orice ora din zi si din noapte, Andrea incepe sa se intrebe daca slujba mult ravnita nu va sfarsi prin a o ucide. In eventualitatea in care va supravietui, Andrea trebuie sa se hotarasca daca merita sa-si vanda sufletul. Romanul Diavolul se imbraca de la Prada este transpus pe marele ecran de regizorul Peter Hedges. Ce spun criticii "In acest roman spumos, Lauren Weisberger, care si-a facut ucenicia la celebra revista Vogue, descrie cu mult umor chinurile eroinei, terorizata de sefa ei - diavolul in persoana. Pazea, sefi tiranici! Nici nu stiti cand angajatii se pot razbuna!" - Booklist "Diavolul se imbraca de la Prada este o carte de un comic nebun. Si, mai ales, plina de barfe si de mondenitati!" - Publishers Weekly "Lauren Weisberger a scris o irezistibila comedie neagra, inspirata din culisele marilor reviste de moda."- Library Journal
Ultima editare efectuata de catre Black Rose in Dum 5 Oct 2008 - 10:58, editata de 2 ori |
|
 | |
BanShee legendary writer

Numarul mesajelor: 17082 Varsta: 19 Localizare: In his arms :x Joburi/Distractii: Reading :] Stare de spirit: In the mood for something BIG. Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: The Devil Wears Prada Lun 7 Apr 2008 - 20:24 | |
| io am vazt filmul:X:X:X a fost sooper:x |
|
 | |
napolitana_expirata
 Numarul mesajelor: 35 Varsta: 18 Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: The Devil Wears Prada Vin 16 Mai 2008 - 18:33 | |
| |
|
 | |
Vera Verto master of words

Numarul mesajelor: 3841 Varsta: 17 Localizare: Pjöngjang Joburi/Distractii: vintage, books, fashion, coffee Stare de spirit: cheap & cheerful ! Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: The Devil Wears Prada Mar 5 Aug 2008 - 15:02 | |
| Diavolul se imbraca de la Prada de Lauren Weisberger “Diavolul se imbraca de la Prada” este un roman ce creioneaza portretul tipic al sefului de cosmar, dar si loialitatea neconditionata a angajatului fata de firma. Cartea va fi adorata de fetele fascinate de lumea modei, de lumina reflectoarelor, care viseaza la postul ideal pentru care “milioane de fete ar face moarte de om”. Lauren Weisberger (n. in 1977) a absolvit cursurile prestigioasei Cornell University in 1999. A fost asistenta editoriala la faimoasa revista Vogue. A debutat in 2003 cu romanul Diavolul se imbraca de la Prada, care a ramas mai multe luni in fruntea listei bestsellerurilor, eroina romanului fiind comparata cu mult indragita Bridget Jones. Andrea Sachs, eroina cartii Diavolul se imbraca de la Prada, o tanara din provincie, proaspata absolventa a uneia dintre marile universitati de pe Coasta de Est, obtine in chip nesperat slujba la care viseaza milioane de fete : asistenta a Mirandei Priestly , editoare de succes a revistei Runway. Desi, la inceput, crede ca a ajuns in raiul celebritatilor, printre pantofi si posete Prada, Armani sau Versace, Andrea isi da repede seama ca sefa ei este... diavolul in persoana. Terorizata de ordinele acesteia tipate prin telefon la orice ora din zi si din noapte, Andrea incepe sa se intrebe daca slujba mult ravnita nu va sfarsi prin a o ucide. In eventualitatea in care va supravietui, Andrea trebuie sa se hotarasca daca merita sa-si vanda sufletul. Romanul Diavolul se imbraca de la Prada este transpus pe marele ecran de regizorul Peter Hedges.
 Ce spun criticii
"In acest roman spumos, Lauren Weisberger, care si-a facut ucenicia la celebra revista Vogue, descrie cu mult umor chinurile eroinei, terorizata de sefa ei - diavolul in persoana. Pazea, sefi tiranici! Nici nu stiti cand angajatii se pot razbuna!" - Booklist "Diavolul se imbraca de la Prada este o carte de un comic nebun. Si, mai ales, plina de barfe si de mondenitati!" - Publishers Weekly "Lauren Weisberger a scris o irezistibila comedie neagra, inspirata din culisele marilor reviste de moda."- Library Journal am citit cartea.....e sooper:X:X.....ma distra prietena lui andrea ,lilly shi betziile p kre le tragea:)).....ash vrea sa vad shi filmul:(( |
|
 | |
Black Rose faithful writer

Numarul mesajelor: 663 Varsta: 17 Localizare: Intr`un loc unde poti sa fii singur cand vrei Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: The Devil Wears Prada Mar 5 Aug 2008 - 15:16 | |
| In film, Andrea [cu un sg "e"] este satena, nu blonda, cum e in carte! Dar e mai bine asa! |
|
 | |
Mony apprentice writer

Numarul mesajelor: 292 Varsta: 17 Localizare: Hell Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: The Devil Wears Prada Sam 4 Oct 2008 - 23:01 | |
| am vazut filmul..dar ma tenteaza sa citesc si cartea :X |
|
 | |
Mirabela0909 Admin

Numarul mesajelor: 700 Varsta: 21 Localizare: in departare Joburi/Distractii: Banii te ajuta sa traiesti intr-un confort mizerabil Stare de spirit: Dubla personalitate Logo Funny-Fantasy: 
 | |
 | |
Miss Attitude word lover

Numarul mesajelor: 1910 Varsta: 21 Localizare: skate-park Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: The Devil Wears Prada Mar 7 Oct 2008 - 23:41 | |
| eu am vazut filmul, si sincer ma asteptam sa fie mult mai cool, decat a fost. poate ca nu imi place mie genul asta de film. dar mi s-a parut destul de slab |
|
 | |
Kamalian Ciranoush Admin

Numarul mesajelor: 15852 Varsta: 18 Localizare: Neverland Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: The Devil Wears Prada Sam 27 Dec 2008 - 0:01 | |
| Am vazut filmul, mi-a placut. Si as citi si cartea. |
|
 | |
Tapioca faithful writer

Numarul mesajelor: 594 Varsta: 18 Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: The Devil Wears Prada Sam 27 Dec 2008 - 11:24 | |
| Eu una am vazut filmul...si dupa am descoperit si cartea dar nu am avut rabdrae sa o citesc:D |
|
 | |
Silent.Scream

Numarul mesajelor: 15 Varsta: 18 Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: The Devil Wears Prada Sam 7 Feb 2009 - 2:16 | |
| Cautam de mult cartea,dar nu prea am avut noroc sa o gasesc si din pacate m-am uitat la film care ma plictisit si nu cred ca o sa am rabdare sa o citesc,dar o sa incerc.  |
|
 | |
Elena. legendary writer

Numarul mesajelor: 12314 Varsta: 16 Localizare: București Joburi/Distractii: ă!? Stare de spirit: most dope Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: The Devil Wears Prada Dum 8 Feb 2009 - 20:46 | |
| | Dejected Star <3 Madu a scris: | io am vazt filmul:X:X:X a fost sooper:x |
mi tu.  l`am vazut de vreo 3 ori parca. |
|
 | |
Filthy Sunrise writer

Numarul mesajelor: 382 Varsta: 15 Stare de spirit: mind fucking Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: The Devil Wears Prada Vin 3 Apr 2009 - 19:39 | |
| e sooper si cartea:)... da' filmu e park mai amuzant:))... e o carte buna... chiar o recomand.. se citeste usor:D |
|
 | |
Elena. legendary writer

Numarul mesajelor: 12314 Varsta: 16 Localizare: București Joburi/Distractii: ă!? Stare de spirit: most dope Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: The Devil Wears Prada Vin 3 Apr 2009 - 21:13 | |
| o sa mi`o iau.. la urmatoare vizita in Diverta :) |
|
 | |
abricot. supreme master of words

Numarul mesajelor: 5704 Varsta: 18 Localizare: Dark Side of Eden Joburi/Distractii: Iubesc si ma omor. Stare de spirit: Zapada este o stare de spirit. Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: The Devil Wears Prada Sam 4 Apr 2009 - 0:14 | |
| eu am citit cartea, dar in schimb nu am vazut filmul  |
|
 | |
†Dreams In Coffins supreme master of words

Numarul mesajelor: 5799 Varsta: 17 Localizare: in your shadow>:)in your beautiful nightmare>:) Joburi/Distractii: reading:Xmake-up:> Stare de spirit: I'm always dreaming 8->I wanna go shopping:-? Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: The Devil Wears Prada Vin 5 Iun 2009 - 19:03 | |
| eu nici nu am pucat sa termin de vazut filmul:))))...cartea..nuj...nu ma prea fascineaza pe mine lumea modei si alte chestii de genul...dar imi place mult de actrita care a jucat-o pe andrea:X |
|
 | |
.pierde varăăă.<3 master of words

Numarul mesajelor: 3057 Varsta: 17 Localizare: unde se pierde vara Stare de spirit: lenesa. Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: The Devil Wears Prada Dum 2 Aug 2009 - 15:26 | |
| ahh ador cartea:x
cat despre film..mmh..comsi comsa |
|
 | |
Kamalian Ciranoush Admin

Numarul mesajelor: 15852 Varsta: 18 Localizare: Neverland Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: The Devil Wears Prada Lun 7 Iun 2010 - 22:18 | |
| Am citit cartea, am vazut si filmul. Imi place mai mult filmul. Sunt unele chestii mai interesante acolo, precum idila dintre Christian si Andrea xD . Mi-a placut si cartea, dar nu m-a dat pe spate. Poate daca as fi citit-o inainte de a vedea filmul mi-ar fi placut mai mult ;)) . |
|
 | |
shine

Numarul mesajelor: 48 Varsta: 18 Localizare: Constanta Joburi/Distractii: sa citesc,sa ma uit la seriale,sa ma plimb,sa merg la cumparaturi(dar e criza!) Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: The Devil Wears Prada Sam 20 Noi 2010 - 0:23 | |
| cartea nu am putut s-o termin,a fost chiar plictisitoare,insa filmul a fost tare dragut ! |
|
 | |
Scarification. most active in AUGUST

Numarul mesajelor: 14718 Varsta: 20 Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: The Devil Wears Prada Dum 21 Noi 2010 - 10:42 | |
| Am vazut filmul, insa cartea nu am citit-o. Poate o s-o gasesc la biblioteca, imi place sa fac niste comparatii intre carte si ecranizare :) |
|
 | |
^Lovely^ supreme master of words

Numarul mesajelor: 8883 Varsta: 19 Localizare: My World Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: The Devil Wears Prada Joi 26 Mai 2011 - 21:05 | |
| eu am citit si cartea si am vazut si filmul. sincer nu imi mai aduc aminte in ce ordine. cred ca intai am citit cartea.
oricum mi s-a parut interesanta si chiar mi-a placut. imi plac astfel de carti in care prezinta asa viata reala din new york, unde noi nu avem acces. mi-a placut finalul si ma bucur ca "the devil" era totusi o femeie ok... _________________ Caut designer pentru revista forumului. Oricine este interesat, va rog sa ma contactati prin PM sau la l0vely.skin@yahoo.com. Uitati aici cateva lucruri pe care ar trebui sa stiti sa le faci: Click. Scriu: In spatele mastii On the road Erotism metalic(with Dana) Always by your side(adoptat) Legaturi bolnavicioase Cosmarul ei |
|
 | |
Kagerou supreme master of words

Numarul mesajelor: 6133 Varsta: 16 Joburi/Distractii: nothing. Stare de spirit: verde. Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: The Devil Wears Prada Sam 28 Mai 2011 - 22:52 | |
| Am citit cartea și am văzut și filmul. Este singurul caz în care mi-a plăcut mai mult filmul, deoarece cartea mi s-a părut cam plictisitoare. Oricum, e drăguță ideea și uneori simt nevoia să citesc acest gen de literatură.
|
|
 | |
D/R/U/G/S master of words

Numarul mesajelor: 4829 Varsta: 21 Joburi/Distractii: tumblr. Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: The Devil Wears Prada Sam 28 Mai 2011 - 23:08 | |
| Sunt de-acord cu Andra. In film e mult mai interesant pentru ca ai placerea de a gusta din toate nebuniile alea fashion, mai ales daca esti si fashion victim e visul de pe lume. <3 Mama mea de exemplu m-a rugat sa ii descarc filmul si s-a uitat de n ori la el numai si numai pentru placerea de a revedea genialele tinute. Povestea mi se pare slabuta, cartea e interesanta ca replici insa naratiunea nu m-a pasionat ci m-a facut sa citesc cam lent cartea, preferand filmul. |
|
 | |
>Psychotron master of words

Numarul mesajelor: 3042 Varsta: 16 Localizare: :] Joburi/Distractii: țapu' Stare de spirit: țapi Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: The Devil Wears Prada Dum 24 Iul 2011 - 0:13 | |
| Sincer, nu mi-au prea placut nici cartea nici filmul. Nu stiu de ce dar dupa ce am citit jumatate de carte am inceput sa ma plictisesc teribil asadar am terminat-o foarte greu. Totusi filmul merita vazuta deoarece este cu Meryl Streep si eu sa lesin cand l-am vazut pe Adrian Grenier in rolul iubitului lui Andrea XDDD |
|
 | |
Aeroport de vise legendary writer

Numarul mesajelor: 21507 Varsta: 18 Localizare: Constanta Joburi/Distractii: One Republic, Ski Jumping Stare de spirit: lost. Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: The Devil Wears Prada Dum 4 Sept 2011 - 21:09 | |
| Mi-am luat si eu cartea de la biblioteca. De fapt, bibliotecara aranja cartile prin rafturi si m-a vazut pe mine ca ma invarteam nestiind ce sa iau si mi-a intins cartea asta spunandu-mi "poate te intereseaza". Evident ca n-am mai stat pe ganduri si am imprumutat-o. :D
Am vazut inati filmul, asa ca stiam din timp actiunea, dar tot am "savurat" cartea. E o lectura relaxanta, simpla si placuta. :)
_________________ Poate că avem nevoie să fim puțin dați peste cap, ca să mergem mai departe. - Alex Karev <3  * Blogger* Scriu: I will try to fix you.Mi-am semănat visele la picioarele tale; Calcă ușor, pentru că tu calci pe visele mele. |
|
 | |
|