|
| Autor | Mesaj |
|---|
Elena. legendary writer

Numarul mesajelor: 12314 Varsta: 16 Localizare: București Joburi/Distractii: ă!? Stare de spirit: most dope Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Carti online Lun 22 Mar 2010 - 8:56 | |
| Ma gandeam ca nu de fiecare data aveti timp, chef sau bani sa treceti pe la o librarie sa va cumparati o carte.. si, probabil, o downloadati de pe net. aici, cred, e locu perfect unde puteti imparti si cu ceilalti useri de pe forum linkurile de unde descarcati cartile. :)
have fun, lectura placuta. xD
Ultima editare efectuata de catre Quintessence in Lun 22 Mar 2010 - 17:49, editata de 1 ori |
|
 | |
kristine.b passionate writer

Numarul mesajelor: 1064 Varsta: 19 Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Carti online Lun 22 Mar 2010 - 14:50 | |
| pai eu de exemplu imi downloadez unele carti de pe www.scribd.com e mijto site-u, dar merge cam greu uneori cartile se pot downloada in format pdf, text, sau microsoft word :) sper sa va fie de folos |
|
 | |
~Sephiroh supreme master of words

Numarul mesajelor: 5005 Varsta: 18 Localizare: spitalul de nebuni unde toti nebunii sunt exaltati Joburi/Distractii: music, PC, books, drawing & skate Stare de spirit: cate putin din fiecare nebunie Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Carti online Lun 22 Mar 2010 - 19:08 | |
| de pe scribd am luat si eu cateva..nu stiu, dar mie mi-a mers destul de bine :-?? eu am luat cateva de pe asta: http://cartielectronice.blogspot.com/2009/08/download-gratuit-carti-in-format.html ...e destul de amplu si ai din ce alege si am mai luat de pe torrent un pachet de vreo 600 de carti absolut geniale...practic sunt toate cartile celor mai buni autori si toate din literatura universala: http://www.torrentz.com/4ae5e68293a806601afadf52c969a7891007e7f5 |
|
 | |
Aeroport de vise legendary writer

Numarul mesajelor: 21507 Varsta: 18 Localizare: Constanta Joburi/Distractii: One Republic, Ski Jumping Stare de spirit: lost. Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Carti online Lun 22 Mar 2010 - 21:17 | |
| eu de aici am luat cateva. http://www.cartiaz.ro/index.php mai am site-uri, dar nu le gasesc. o sa postez cand dau de ele _________________ Poate că avem nevoie să fim puțin dați peste cap, ca să mergem mai departe. - Alex Karev <3  * Blogger* Scriu: I will try to fix you.Mi-am semănat visele la picioarele tale; Calcă ușor, pentru că tu calci pe visele mele. |
|
 | |
Elena. legendary writer

Numarul mesajelor: 12314 Varsta: 16 Localizare: București Joburi/Distractii: ă!? Stare de spirit: most dope Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Carti online Mar 23 Mar 2010 - 8:59 | |
| oke, eu de aici downloadez carti. http://carti.x6.ro/ :) |
|
 | |
fluturas; legendary writer

Numarul mesajelor: 23116 Varsta: 15 Localizare: Iasi Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Carti online Sam 27 Mar 2010 - 10:59 | |
| Eu deobicei le iau de pe bloguri:-? Dar am o intrebare site-uriule pe care le-ati pus voi pe aici au nevoie de cont pt a putea copia vreo carte? |
|
 | |

Numarul mesajelor: 21507 Varsta: 18 Localizare: Constanta Joburi/Distractii: One Republic, Ski Jumping Stare de spirit: lost. Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Carti online Sam 27 Mar 2010 - 19:12 | |
| pe site-ul pe care l-am pus eu nu ai nevoie de cont :) _________________ Poate că avem nevoie să fim puțin dați peste cap, ca să mergem mai departe. - Alex Karev <3  * Blogger* Scriu: I will try to fix you.Mi-am semănat visele la picioarele tale; Calcă ușor, pentru că tu calci pe visele mele. |
|
 | |

Numarul mesajelor: 5005 Varsta: 18 Localizare: spitalul de nebuni unde toti nebunii sunt exaltati Joburi/Distractii: music, PC, books, drawing &amp; skate Stare de spirit: cate putin din fiecare nebunie Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Carti online Sam 27 Mar 2010 - 20:12 | |
| la fel si la cele puse de mine :) si daca vreti, mai dau si eu un share...ca am destule titluri si aveti de unde alege :-?? |
|
 | |

| Subiect: Re: Carti online Sam 27 Mar 2010 - 20:21 | |
| da. ar fi bine, Yoli :x _________________ Poate că avem nevoie să fim puțin dați peste cap, ca să mergem mai departe. - Alex Karev <3  * Blogger* Scriu: I will try to fix you.Mi-am semănat visele la picioarele tale; Calcă ușor, pentru că tu calci pe visele mele. |
|
 | |

Numarul mesajelor: 5005 Varsta: 18 Localizare: spitalul de nebuni unde toti nebunii sunt exaltati Joburi/Distractii: music, PC, books, drawing &amp; skate Stare de spirit: cate putin din fiecare nebunie Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Carti online Sam 27 Mar 2010 - 20:26 | |
| Geo stie :)) dar oricum dupa ce am marit cu mult biblioteca e si mai bine :> si cam toate sunt din literatura universala :-?? uhm, PM sau ma gasiti pe mess :P |
|
 | |

| Subiect: Re: Carti online Mar 30 Mar 2010 - 15:01 | |
| Bine ca ati pus site-urile alea;)) Asa mi-am mai luat si eu de pe net niste carti:)) Sunt foarte utile, mai ales ca nu necesita un cont:-? |
|
 | |
lavi^ speller

Numarul mesajelor: 181 Varsta: 17 Localizare: Near Ploiesti Joburi/Distractii: cititul, plimbarile cu prietenii... Stare de spirit: bored Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Carti online Vin 9 Apr 2010 - 23:51 | |
| stie cineva daca pot gasi carti de nicholas sparks online?:-s am cautat dar nu am gasit :| |
|
 | |
Elena. legendary writer

| Subiect: Re: Carti online Sam 10 Apr 2010 - 12:57 | |
| sorry, lavi da am cautat pe vreo 3 siteuri si n-am gasit si pe mine ma interesa the Notebook. |
|
 | |
Alexa. word addict

Numarul mesajelor: 2176 Varsta: 15 Joburi/Distractii: Tumblr Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Carti online Sam 10 Apr 2010 - 15:52 | |
| Cărțile de Nicholas Sparks nu se găsesc online, doar de cumpărat. Pentru că cică ele sunt protejate de copyright. |
|
 | |
Elena. legendary writer

| Subiect: Re: Carti online Sam 10 Apr 2010 - 16:35 | |
| |
|
 | |
.genuine beauty legendary writer

Numarul mesajelor: 12686 Varsta: 18 Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Carti online Sam 10 Apr 2010 - 16:40 | |
| si eu am cautat "Tre metri sopra il cielo" de Federico Moccia si nu am gasit-o. Nu stiti oare unde as putea? |
|
 | |
Elena. legendary writer

| Subiect: Re: Carti online Sam 10 Apr 2010 - 16:43 | |
| nu-i scrisa in romana, sau tradusa? |
|
 | |
.genuine beauty legendary writer

Numarul mesajelor: 12686 Varsta: 18 Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Carti online Sam 10 Apr 2010 - 17:10 | |
| este scrisa de un scriitor italian si nici in italiana nu o gasesc :-< |
|
 | |

| Subiect: Re: Carti online Sam 10 Apr 2010 - 17:59 | |
| de la Federico Moccia nu am cartea aia de care ziceai Yana...am alta si cam singura :-??...se cheama "Scusa Ma Ti Chiamo Amore" si e in italiana toata :| |
|
 | |

| Subiect: Re: Carti online Vin 16 Apr 2010 - 8:43 | |
| stie cineva daca pot gasi pe net "Batranul si Marea"? de E. Hemingway. imi trebuie pentru la scoala si nu am gasit-o :-? _________________ Poate că avem nevoie să fim puțin dați peste cap, ca să mergem mai departe. - Alex Karev <3  * Blogger* Scriu: I will try to fix you.Mi-am semănat visele la picioarele tale; Calcă ușor, pentru că tu calci pe visele mele. |
|
 | |
exegete' legendary writer

Numarul mesajelor: 10429 Varsta: 18 Localizare: Bucharest Joburi/Distractii: Tuning up your brain. Stare de spirit: Shuffled. Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Carti online Vin 16 Apr 2010 - 8:55 | |
| cauta varianta in engleza, ca sigur o gasesti :)) |
|
 | |

| Subiect: Re: Carti online Vin 16 Apr 2010 - 9:00 | |
| si o sa inteleg tot.:)) la cata engleza stiu eu. daca nu o gasesc, asta e. _________________ Poate că avem nevoie să fim puțin dați peste cap, ca să mergem mai departe. - Alex Karev <3  * Blogger* Scriu: I will try to fix you.Mi-am semănat visele la picioarele tale; Calcă ușor, pentru că tu calci pe visele mele. |
|
 | |
Miss Attitude word lover

Numarul mesajelor: 1910 Varsta: 21 Localizare: skate-park Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Carti online Lun 3 Mai 2010 - 17:36 | |
| eu citesc cartile pe care nu le gasesc in librarii de pe www.wattapad.com ms de site-uri! mi-ati fost de mare mare ajutor |
|
 | |
Elena. legendary writer

| Subiect: Re: Carti online Lun 3 Mai 2010 - 17:44 | |
| wattapad? am intrat si inca nu m-am lamurit cum sta treaba pe acolo. dar.. am vazut "Harry Potter Books" ceea ce ma intereseaza. :) |
|
 | |
Scarification. most active in AUGUST

Numarul mesajelor: 14718 Varsta: 20 Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Carti online Mar 4 Mai 2010 - 0:15 | |
| eu folosesc www.scribd.com cand mai am nevoie de cate ceva :) dar totusi, nu obisnuiersc sa citesc la pc, ma dor ochii si mai ales, capul :)) |
|
 | |
abricot. supreme master of words

Numarul mesajelor: 5704 Varsta: 18 Localizare: Dark Side of Eden Joburi/Distractii: Iubesc si ma omor. Stare de spirit: Zapada este o stare de spirit. Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Carti online Dum 9 Mai 2010 - 0:42 | |
| unul dintre cele mai folositoare topic-uri :X uneori ti-e mila sa dau unii bani pe carti, dar trebuie sa recunoastem ca nicio carte electronica nu se compara cu cea pe care o tii in mana :x |
|
 | |
Kamalian Ciranoush Admin

Numarul mesajelor: 15852 Varsta: 18 Localizare: Neverland Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Carti online Mier 12 Mai 2010 - 0:43 | |
| Au inventat astia de la Sony o chestie pe care poti citi carti in format electronic si are ecranul asemanator cu pagina de carte, astfel ca nu oboseste ochii :> . E misto, dar cred ca si pretul e pe masura :)) .
Hoh, o sa iau site-urile pe care le-ati pus aici la rand sa vad daca am vreo sansa sa gasesc cartile Gossip Girl. Ierii am google-uit dupa ele de am innebunit si peste tot unde le gaseam imi trebuia cont platit pentru a descarca 8-| . Le-am mai gasit undeva si am putut descarca fara cont si am fost foarte fericita, dar am luat teapa, pentru ca erau in poloneza :)) . |
|
 | |
Elena. legendary writer

| Subiect: Re: Carti online Mier 12 Mai 2010 - 19:07 | |
| si pe mine ma intereseaza Gossip Girl, cartile si nici eu nu am gasit cartile astea online. si m-am ofticat pentru ca o carte costa vreo 300 de mii. o gramada de bani. |
|
 | |

| Subiect: Re: Carti online Joi 13 Mai 2010 - 14:59 | |
| Eu nu cred ca se gasesc:-? adica astea vechi se gasesc:-? si foarte citite in Romania si afara. Eu am cautat Sunt aiurita si se ia,si nu am gasit. stiu ca e si la bilioteca noastra, dar la calculator e greu de citit si eu mi le puneam pe telefon:-? Ma og bafta la cautat Silvia si daca le gasesi sa mi le dai si mie;;) |
|
 | |
Elena. legendary writer

| Subiect: Re: Carti online Joi 13 Mai 2010 - 17:39 | |
| poi.. pe romancele noastre nu intereseaza Gossip Girl? |
|
 | |
Spiriduș. word addict

Numarul mesajelor: 2180 Varsta: 18 Localizare: În sufletul Romanațiului. Joburi/Distractii: Pudrez cuvinte. Stare de spirit: Bipolar. Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Carti online Joi 13 Mai 2010 - 17:58 | |
| Am cautat si eu cartile GG pe net, insa nimic. Scumpe n-ar fi asa rau, daca n-ar avea atatea volume. |
|
 | |

| Subiect: Re: Carti online Dum 18 Sept 2011 - 20:35 | |
| Am o intrebare: vi s-a intamplat vreodata sa descarcati romane de pe net si sa observati ca nu au toate paginile? Eu una am gasit o carte de-a lui Stephen King, Capcana pentru vise, care are in realitate aproape 1000 de pagini ( cu pagina mica si scrisul mare, ce-i drept ) iar in format Word are 300 si ceva. Mi-e teama ca nu e intreaga, dar ma gandesc si ca o pagina de word inseamna 2-3 pagini de carte tiparita. |
|
 | |
uth revas best prose author

Numarul mesajelor: 986 Varsta: 18 Localizare: for me to know and for you to dot dot dot. Joburi/Distractii: meeeh Stare de spirit: chill Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Carti online Dum 18 Sept 2011 - 21:44 | |
| | Citat: | | dar ma gandesc si ca o pagina de word inseamna 2-3 pagini de carte tiparita. |
asta. toate cărțile lui king pe care le-am citit au un scris elefantin (mai puțin cele-n engleză, unde scrisul este minusculul în miniatură, dar și cărțile-s mai mici) , deci nu-ți face probleme. și nu, n-am mai avut niciodată o astfel de problemă și am citit în jur de 50 de cărți online. |
|
 | |

| Subiect: Re: Carti online Lun 19 Sept 2011 - 13:54 | |
| La editura Nemira scrisul e foarte mic si cartile foarte mari :) Insa mai am o carte de la editura in cadrul careia a aparut Capcana pentru vise si scrisul e imens. Mersi pentru raspuns >:D< |
|
 | |
kristine.b passionate writer

Numarul mesajelor: 1064 Varsta: 19 Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Carti online Joi 22 Sept 2011 - 14:10 | |
| am mai gasit si http://www.cartidownload.ro/ daca vrei sa cauti o anumita carte te redirectioneaza atat la site-uri de unde poti downloada, cat si la librarii on line :) |
|
 | |
uth revas best prose author

Numarul mesajelor: 986 Varsta: 18 Localizare: for me to know and for you to dot dot dot. Joburi/Distractii: meeeh Stare de spirit: chill Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Carti online Mier 30 Noi 2011 - 22:18 | |
| sabb, îs curioasă câți o să-mi răspundă aici. :)) am căutat librării online cu cărți fr și nu găsii nimic. bine, ăla cu clasici nu se pune. dar fie, printr-o minune, știe careva o librărie online sau chiar mai multe, că nu mă supăr, cu cărți în franceză? de autori francezi/ traduse. din românia, zic. singurul pe care-l știu e amazonul francez și dacă nu fac o comandă mare, nu se prea merită să iau. dar cred că, într-un final, tot la el ajung, fir-ar. anyone? thankies. |
|
 | |
Kevin apprentice writer

Numarul mesajelor: 267 Varsta: 17 Localizare: in my own fuckin' little world Stare de spirit: sunt ca un inger fara aripi... fara speranta si condamnat la suferinta si singuratate... :( Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Carti online Joi 29 Dec 2011 - 16:45 | |
| In afara de www.scribd.com , descarc si de pe www.filelist.ro unde sunt pack-uri enorme. |
|
 | |
|