|
| Autor | Mesaj |
|---|
abricot. supreme master of words

Numarul mesajelor: 5704 Varsta: 18 Localizare: Dark Side of Eden Joburi/Distractii: Iubesc si ma omor. Stare de spirit: Zapada este o stare de spirit. Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Dracula Sam 2 Mai 2009 - 12:42 | |
|  Jonathan Harker, un tanar avocat englez , ajunge sa viziteze castelul Contelui Dracula, din tinuturile Transilvaniei, pentru a incheia o tranzactie cu un nobil care se numea Contele Dracula. In timp ce Harker, calatorea si vizita frumoasele tinuturi rurale, localnicii l-au avertizat de destinatia la care el trebuia sa ajunga, dandu-i diferite obiecte pentru a se apara, cum ar fi crucifixuri si alte tipuri de farmece pentru a se apara de raul care il astepta. Toate aceste cuvinte au avut un sens iar harker le-a tradus intr-un singur cuvant „vampirul”.
|
|
 | |
Aeroport de vise legendary writer

Numarul mesajelor: 21507 Varsta: 18 Localizare: Constanta Joburi/Distractii: One Republic, Ski Jumping Stare de spirit: lost. Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Dracula Sam 2 Mai 2009 - 12:48 | |
| cate am auzit despre cartea asta:x..si eu vreau sa mi`o cumpar..cica e super:x:x...si descreierea pare interesanta:> _________________ Poate că avem nevoie să fim puțin dați peste cap, ca să mergem mai departe. - Alex Karev <3  * Blogger* Scriu: I will try to fix you.Mi-am semănat visele la picioarele tale; Calcă ușor, pentru că tu calci pe visele mele. |
|
 | |

Numarul mesajelor: 5704 Varsta: 18 Localizare: Dark Side of Eden Joburi/Distractii: Iubesc si ma omor. Stare de spirit: Zapada este o stare de spirit. Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Dracula Sam 2 Mai 2009 - 12:49 | |
| |
|
 | |
Aeroport de vise legendary writer

Numarul mesajelor: 21507 Varsta: 18 Localizare: Constanta Joburi/Distractii: One Republic, Ski Jumping Stare de spirit: lost. Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Dracula Sam 2 Mai 2009 - 13:05 | |
| da:x..chiar as vrea sa citesc din ea:>.. _________________ Poate că avem nevoie să fim puțin dați peste cap, ca să mergem mai departe. - Alex Karev <3  * Blogger* Scriu: I will try to fix you.Mi-am semănat visele la picioarele tale; Calcă ușor, pentru că tu calci pe visele mele. |
|
 | |

| Subiect: Re: Dracula Sam 2 Mai 2009 - 17:16 | |
| :D:D. e la mini biblioteca |
|
 | |
Luna. master of words

Numarul mesajelor: 4748 Varsta: 17 Localizare: departe. Stare de spirit: aiurea. Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Dracula Mar 12 Mai 2009 - 16:50 | |
| Eu am rasfoit-o si nu prea e cine stie ce. Dracula e un mos cu mustata si e rau... Nee... Nu-i bun... Poate o citesc cand apare un Dracula cu plete blonde, inalt de 1.83 si sexi, pana atunci ma rezum la Cronicile vampirilor ... :)) |
|
 | |
BanShee legendary writer

Numarul mesajelor: 17082 Varsta: 19 Localizare: In his arms :x Joburi/Distractii: Reading :] Stare de spirit: In the mood for something BIG. Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Dracula Mar 12 Mai 2009 - 17:06 | |
| eu mi-am luat-o de la adevarul...doar 11 lei ;;) si e superba:))
inca nu m-am apucat de ea...si nici nu cred ca ma voi ocupa prea curand:D
sper ca a meritat statul la coada 8-| |
|
 | |

| Subiect: Re: Dracula Dum 17 Mai 2009 - 21:50 | |
| bai nush.. acum parerile sunt impartite.. mie imi place :-?? si nu iti poti da seama intr-adevar cum e o carte, daca nu o citesti :) |
|
 | |
Miss Attitude word lover

Numarul mesajelor: 1910 Varsta: 21 Localizare: skate-park Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Dracula Mar 19 Mai 2009 - 15:02 | |
| eu prima data cand am auzit de povestea asta, a fost atunci cand am vazut parodia "Dracula" si nu imi pot imgina scenele din carte, fara sa fac paralela dintre scenele din comedie. ps: din cauza asta nu e bine sa vedeti filmul inainte sa cititi cartea... |
|
 | |
†Dreams In Coffins supreme master of words

Numarul mesajelor: 5799 Varsta: 17 Localizare: in your shadow>:)in your beautiful nightmare>:) Joburi/Distractii: reading:Xmake-up:> Stare de spirit: I'm always dreaming 8->I wanna go shopping:-? Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Dracula Mar 26 Mai 2009 - 20:28 | |
| poi...sincer...sper ca nu supar ,,fanii" cartii ,dar...pe mine ma plictiseste:D...am citit din ea,dar sincer ma plictiseste si nu am avut rabdare sa o citesc pe toata:D acum...fiecare cu gusturile lui:D
Poate o citesc cand apare un Dracula cu plete blonde, inalt de 1.83 si sexi: :)) foarte tare!:))))...descrierea ta seamana cu a lui eric din Vampirii Sudului:))
|
|
 | |
Black Rose faithful writer

Numarul mesajelor: 663 Varsta: 17 Localizare: Intr`un loc unde poti sa fii singur cand vrei Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Dracula Sam 30 Mai 2009 - 19:48 | |
| Eu am citit-o si e faina. Mi s-a parut ca e usor citibila, avand in vedere perioada in care a fost scrisa. In fine, eu am citit-o din colectia Adevarul, prima citita X_X. |
|
 | |
obsolete.beauty faithful writer

Numarul mesajelor: 774 Varsta: 17 Localizare: his world Joburi/Distractii: scoala,scris. Stare de spirit: pesimista? eu sunt realista. Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Dracula Vin 19 Iun 2009 - 17:49 | |
| o am in engleza si vreau sa o citesc vara aceasta... din cate am auzit e destul de interesanta |
|
 | |
~Sephiroh supreme master of words

Numarul mesajelor: 5005 Varsta: 18 Localizare: spitalul de nebuni unde toti nebunii sunt exaltati Joburi/Distractii: music, PC, books, drawing &amp; skate Stare de spirit: cate putin din fiecare nebunie Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Dracula Vin 19 Iun 2009 - 18:55 | |
| am citit cartea..in romana...pai sincer, chiar a fost interesanta..a avut suspansul ala si apoi groaza, iar sfarsitul chiar nu mai comentez...e o carte destul de reusita..personal, mi-a placut! |
|
 | |
>Psychotron master of words

Numarul mesajelor: 3042 Varsta: 16 Localizare: :] Joburi/Distractii: țapu' Stare de spirit: țapi Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Dracula Lun 20 Iul 2009 - 12:20 | |
| am vazut un bust al lui Bram Stoker la Castel- Hotel Dracula. Deeci, vreau sa citesc cartea la tara, acolo o are tata * daa el e un mare cititor*. Din cate am auzit e o carte foarte itnersanta, si abea astept sa o citesc XD |
|
 | |
Dandelion. speller

Numarul mesajelor: 124 Varsta: 17 Localizare: În mijlocul Iadului. Joburi/Distractii: Elevă. Stare de spirit: Schimbătoare de la o clipă la alta. Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Dracula Joi 23 Iul 2009 - 19:18 | |
| Am citit-o si eu. O am de la Adevarul. Sincera sa fiu, mi-a placut, doar ca, sfarsitul mi s-a parut putin plictisitor [ bine, ca nici eu nu mai eram asa interesata de ea. ], la fel cum mai erau si niste faze. Dar merita citita. |
|
 | |

| Subiect: Re: Dracula Joi 30 Iul 2009 - 16:27 | |
| pai si eu tot de la Adevarul o am le am p toate din colectie :))app bia, la signa acolo e "is this frog..." :D |
|
 | |
TaramuL ViseloR faithful writer

Numarul mesajelor: 573 Varsta: 17 Localizare: constanta Joburi/Distractii: sa ascult muzica , sa ma plimb cu bicicleta, sa citesc ... Stare de spirit: VESELA Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Dracula Joi 13 Aug 2009 - 21:03 | |
| si eu am toata colectia adevarul pana acum
si am si dracula abia astept sa o citesc :x
cand am vazut-o .....am zis trebuie sa o citesc :))
 |
|
 | |
fluturas; legendary writer

Numarul mesajelor: 23116 Varsta: 15 Localizare: Iasi Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Dracula Mier 9 Dec 2009 - 15:44 | |
| Am citit-o :x E cea mai faina carte care am citit-o vreo data :X Adica mi-a luat vreo trei zile, dar a meritat:X Ah ador vampirii clasici:X |
|
 | |

| Subiect: Re: Dracula Joi 10 Dec 2009 - 15:44 | |
| 3 zile ca sa o citesti pe toata? :)) |
|
 | |
Morena
 Numarul mesajelor: 12 Varsta: 19 Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Dracula Lun 8 Feb 2010 - 4:52 | |
| In 4-5 zile am citit-o, cred ca asta s-a inampalt acum 3 ani.Mi-a palcut atunci |
|
 | |
Makeachan

Numarul mesajelor: 31 Varsta: 24 Joburi/Distractii: carti, muzica and cute little furry animals :) Stare de spirit: oscilez mereu........ Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Dracula Sam 31 Iul 2010 - 19:10 | |
| mie personal mi-a placut foarte mult. e o carte clasica. orice om ar trebui sa o citeasca avand in vedere ca e prima carte ever despre vampiri. | Batman. a scris: | Dracula e un mos cu mustata si e rau... Nee... Nu-i bun... Poate o citesc cand apare un Dracula cu plete blonde, inalt de 1.83 si sexi, pana atunci ma rezum la Cronicile vampirilor ... :)) |
si ce daca e un mos. nu asta e ceea ce conteaza. actiune e importanta!
nu sunt fana noilor carti aparute cu vampiri pentru ca distrug un mit! vampirii sunt fiinte ale nopti care omoara oameni pentru a trai. nu au sentimente pt ca nu au cum sa aiba asa ceva.....they're dead......
|
|
 | |
Dreamcatcher passionate writer

Numarul mesajelor: 1359 Varsta: 20 Localizare: Craiova Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Dracula Sam 31 Iul 2010 - 21:37 | |
| ma asteptam la mai mult. sincer, m-a dezamagit cartea asta. i se face atata reclama, dar nu prea e nimic de capu` ei. na, la plictiseala merge citita. |
|
 | |
kryptonite best animation

Numarul mesajelor: 1771 Varsta: 19 Localizare: zona crepusculară, Stare de spirit: :x Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Dracula Mier 18 Aug 2010 - 17:09 | |
| imi place si nu este vorba despre un vampir frumos, tanar, bogat si capabil de cele mai bune si pure sentimente. nu este vorba despre o alta iubire dintre un om si un vampir. este vorba despre vampiri, monstrii insetati de sange aa cum sunt cunoscuti in "mitologie"
a fost interesanta, sfarsitu insa, m-a dezamagit. s-a terminat totul intr-o pagina....totul tot ce au asteptat eroii nostri s-a intamplat intr-o amarta de pagina. si mi-a placut ca a descris putin din transilvania
eu o recomand :) |
|
 | |
exegete' legendary writer

Numarul mesajelor: 10429 Varsta: 18 Localizare: Bucharest Joburi/Distractii: Tuning up your brain. Stare de spirit: Shuffled. Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Dracula Dum 5 Sept 2010 - 11:22 | |
| eu m-am apucat azi de ea :) si vreau sa spun ca imi place inceputul. imi place sa aud despre superstitii si rahaturile astea, chiar daca eu nu cred :))
|
|
 | |
Deecs` <3 lil' speller

Numarul mesajelor: 72 Varsta: 15 Localizare: Honolulu` Stare de spirit: Visatoare <3 Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Dracula Mar 7 Sept 2010 - 0:52 | |
| A fost una din primele carti cu vampiri pe care le`am citit. Mie personal mi s`a parut buna si ineteresanta desi mi`a luat ceva timp sa o citesc si ma cam dezamagit sfarsitu` , dar e interesanta , Dracula lui Brame un vampir tipic , adica exact cum ar trebuii sa fie un vamopir , rau :)) . Nu ma intelegeti gresit , il iubesc pe Eward , Stephan , Henry & Co care sunt bunii [ si unii vegetarieni :)) ] dar faza cu vampirii a cam degenerat , adica au ajuns sa le sclipeasca pielea , si sa fie vegetarieni ... au degenerat rau . |
|
 | |
^Lovely^ supreme master of words

Numarul mesajelor: 8883 Varsta: 19 Localizare: My World Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Dracula Lun 7 Feb 2011 - 21:43 | |
| Am citit-o de curand.. am tras ceva de ea, dar mi-a placut. Mereu ma desprindea de lumea reala si ma teleporta acolo. Citeam o pagina si doua si deja nu mai aveai ce vb cu mine.. pt mine asta inseamna o carte buna... asa am putut sa o citesc la scoala...
ahh si suspansul... ma omora:X chiar este o carte ce merita cititia:X _________________ Caut designer pentru revista forumului. Oricine este interesat, va rog sa ma contactati prin PM sau la l0vely.skin@yahoo.com. Uitati aici cateva lucruri pe care ar trebui sa stiti sa le faci: Click. Scriu: In spatele mastii On the road Erotism metalic(with Dana) Always by your side(adoptat) Legaturi bolnavicioase Cosmarul ei |
|
 | |
stracciatella. best signature

Numarul mesajelor: 3774 Varsta: 16 Localizare: Bucuresti Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Dracula Dum 8 Mai 2011 - 22:34 | |
| Eu tocmai am terminat-o de citit si de mult nu am mai avut senzatia aia cand de abia astepti sa termini capitolul ca sa treci la urmatorul sa vezi ce se intampla. Am citit-o destul de repede avand in vedere ca are 400 si ceva de pagini. Imi place si cum e structurata, adica faptul ca se povesteste din perspectiva fiecarui personaj prin intermediul jurnalelor. Nu am vazut filmul Dracula, dar acum o sa-l vad. Vazusem doar comedia cu Dracula, ceva de genul Dracula, un mort iubaret sau habar n-am =)). In fine, pe masura ce citeam am facut legatura cu filmul si imi mai apareau cateva scene in fata, dar nu m-a deranjat cu nimic. Anyway, chiar merita citita. |
|
 | |
LeMeow. most active in FEBRUARY

Numarul mesajelor: 455 Varsta: 18 Localizare: A treisprazecea incapare a Iadului Stare de spirit: Calma Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Dracula Joi 2 Feb 2012 - 20:13 | |
| Primul roman citi al carui subiect este eterna mea pasiune(vampirii). Mi-a placut la nebunie, desi la un moment dat am vrut sa il las. Eram nerabdatoare sa aflu ce s-a intamplat cu Jonathan, iar in roman erau prezentate Mina si Luci. |
|
 | |
AbbeyDawn writer

Numarul mesajelor: 340 Varsta: 14 Joburi/Distractii: Photoshop-ul, FanFic-urile Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Dracula Joi 2 Feb 2012 - 22:18 | |
| Frate, de când caut cartea asta și nu o găsesc... |
|
 | |

Numarul mesajelor: 455 Varsta: 18 Localizare: A treisprazecea incapare a Iadului Stare de spirit: Calma Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Dracula Joi 2 Feb 2012 - 22:20 | |
| @AbbeyDawn: Eu am luat-o cu ziarul Adevarul. |
|
 | |
AbbeyDawn writer

Numarul mesajelor: 340 Varsta: 14 Joburi/Distractii: Photoshop-ul, FanFic-urile Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Dracula Joi 2 Feb 2012 - 22:22 | |
| | Little.Bells a scris: | | @AbbeyDawn: Eu am luat-o cu ziarul Adevarul. |
Merci pentru informație, o să văd dacă pot face rost de ea. |
|
 | |

| Subiect: Re: Dracula Joi 2 Feb 2012 - 22:24 | |
| @AbbeyDawn: Nu ai pentru ce! Sper sa o gasesti. :) |
|
 | |
|