|
| Autor | Mesaj |
|---|
Layla lil' speller

Numarul mesajelor: 59 Varsta: 20 Localizare: Prin amintiri Joburi/Distractii: Visatoare Stare de spirit: lonely Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Suflete pereche Vin 17 Apr 2009 - 9:30 | |
| Autoare :Cecelia Ahern
Nr pag :480
Rosie si Alex sunt prieteni din copilãrie. Desi sunt nevoiti sã se despartã, legãtura magicã dintre ei rãmâne. Vor risca însã ei totul, odatã cu trecerea anilor, pentru adevãrata dragoste?
Cartea e draguta, chiar captivanta as zice. Eu nu sunt amatoarea descrierilor si de aceea probabil mi-a placut mai mult. Cartea este scrisa sub forma unor scrisori/ mesaje intre doi prieteni : Rosie si Alex.
L. |
|
 | |
abricot. supreme master of words

Numarul mesajelor: 5704 Varsta: 18 Localizare: Dark Side of Eden Joburi/Distractii: Iubesc si ma omor. Stare de spirit: Zapada este o stare de spirit. Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Suflete pereche Vin 17 Apr 2009 - 13:25 | |
| soul mates :X:X mda, deci prieteni din copilarie... si s-au obisnuiesc unul cu prezenta celuilalt.. si se pare ca infloreste ceva frumos intre ei :X da, sunt sigura ca vor risca.  |
|
 | |
ShadowOfTheDay master of words

Numarul mesajelor: 4958 Varsta: 18 Localizare: Bucuresti Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Suflete pereche Mar 30 Iun 2009 - 17:05 | |
| asta e cea mai tare carte pe care am citit-o:x este superbaaaa  o iubesc chiar daca m-a facut sa plang;)) merita citita  iar modul in care este scrisa..e chiar interesant.. nu stiu cum sa va explic:-? cartea contine numai scrisorile,biletelele si mail'urile dintre rosie si alex.. eu o recomand:D |
|
 | |
BanShee legendary writer

Numarul mesajelor: 17082 Varsta: 19 Localizare: In his arms :x Joburi/Distractii: Reading :] Stare de spirit: In the mood for something BIG. Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Suflete pereche Mar 30 Iun 2009 - 17:23 | |
| suna foarte nice:x
cred ca ma duc si eu sa mi-o cumpar ;)) |
|
 | |
Filthy Sunrise writer

Numarul mesajelor: 382 Varsta: 15 Stare de spirit: mind fucking Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Suflete pereche Mier 1 Iul 2009 - 14:32 | |
| ^la fel.chiar suna super bine:D si eu.. poate o gasesc:X:)) |
|
 | |
abricot. supreme master of words

Numarul mesajelor: 5704 Varsta: 18 Localizare: Dark Side of Eden Joburi/Distractii: Iubesc si ma omor. Stare de spirit: Zapada este o stare de spirit. Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Suflete pereche Mier 1 Iul 2009 - 15:42 | |
| nu ne-o postezi? :((:((:(( |
|
 | |
drops1812 lil' speller

Numarul mesajelor: 70 Varsta: 20 Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Suflete pereche Mier 1 Iul 2009 - 22:16 | |
| nu stiu cum sa va explic:-? cartea contine numai scrisorile,biletelele si mail'urile dintre rosie si alex.. ooo daca e asa..grozaaav |
|
 | |
Scarification. most active in AUGUST

Numarul mesajelor: 14718 Varsta: 20 Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Suflete pereche Joi 19 Aug 2010 - 20:52 | |
| As vrea si eu s-o citesc, daca a facut persoane sa planga :> Inseamna ca e destul de impresionanta, daca nu felul in care e scrisa macar povestea in sine. |
|
 | |
~Sephiroh supreme master of words

Numarul mesajelor: 5005 Varsta: 18 Localizare: spitalul de nebuni unde toti nebunii sunt exaltati Joburi/Distractii: music, PC, books, drawing & skate Stare de spirit: cate putin din fiecare nebunie Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Suflete pereche Vin 10 Sept 2010 - 19:07 | |
| azi am terminat sa o citesc cartea merita citita. povestea in sine e chiar foarte nice. la finalul pe care l-a avut nu ma prea asteptam. nu credeam ca pana la urma vor fi impreuna :x mi-a placut ca totul a fost povestit de cand erau ei mici si pana cand ei aveau cam 50 de ani
merita citita :) |
|
 | |
Juliette fic worm

Numarul mesajelor: 16643 Varsta: 22 Localizare: far away Joburi/Distractii: hmm.. Stare de spirit: lovely Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Suflete pereche Dum 24 Apr 2011 - 12:31 | |
| tocmai voiam sa fac topic, dar am fost inspirata sa ma uit la lista cu titluri si ma bucur sa vad ca exista topic. cecilia ahern este una din scriitoarele mele preferate <3 pur si simplu, o ador si are un stil liber, frumos si pe placul tuturor :X mai am vreo 150 de pagini si termin cartea pe care am inceput-o joi :"> am citit vreo 200 de pagini in 4 ore aproape. atat de mult mi-a placut. pur si simplu, este geniala si o recomand :X tuturor, merita citita. e formata din scrisori, mail-uri sii conversatii pe chat sau messenger. monolog si naratiune, bine evenimentele sunt povestite din perspectiva fiecarui personaj, iar tema este foarte realista. oricui i se poate intampla. _________________ Do what makes you happy, be with who makes you smile. Laugh as much as you breathe and love as long as you live. |
|
 | |
Spiriduș. word addict

Numarul mesajelor: 2180 Varsta: 18 Localizare: În sufletul Romanațiului. Joburi/Distractii: Pudrez cuvinte. Stare de spirit: Bipolar. Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Suflete pereche Dum 24 Apr 2011 - 23:05 | |
| Postam eu intr-o vreme cartea pe forum, doar ca mi-a fost lene s-o mai scriu si scanner nu am. O sa incerc sa scriu in avans si sa revin. Bineinteles ca mi-a placut si mie, cel mai mult m-a impresionat felul in care era scrisa, toate biletelele si emailurile, scrisorile. :D |
|
 | |
Juliette fic worm

Numarul mesajelor: 16643 Varsta: 22 Localizare: far away Joburi/Distractii: hmm.. Stare de spirit: lovely Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Suflete pereche Mier 11 Mai 2011 - 19:30 | |
| Am terminat-o de citit, chiar la scurt timp dupa ce am postat mesajul aici. Mi-a placut foarte mult si mi-a ajuns la suflet povestea lui Rosie. M-a facut sa gandesc in viitor mai mult, desi nu stiu cum o sa fie peste cateva luni sau ani, dar mi-a placut enorm si m-a marcat prin ce-a scris Ahern :X mai am cateva carti de ale ei pe care as vrea sa le citesc. _________________ Do what makes you happy, be with who makes you smile. Laugh as much as you breathe and love as long as you live. |
|
 | |
|