|
| Autor | Mesaj |
|---|
Elena. legendary writer

Numarul mesajelor: 12314 Varsta: 16 Localizare: București Joburi/Distractii: ă!? Stare de spirit: most dope Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Fata cu portocale Joi 16 Apr 2009 - 11:59 | |
|  Dupa extraordinarul succes al romanului sau Lumea Sofiei, care s-a vandut in peste 40 de milioane de exemplare in intreaga lume, Jostein Gaarder scrie Fata cu portocale, o tulburator-misterioasa poveste de dragoste. Tatal ii povesteste fiului, de dincolo de mormant, marea sa iubire din studentie. Cine e aceasta fata de care se indragosteste la prima vedere? De ce i se pare ca o cunoaste de cand lumea? Si, mai ales, cine e barbatul care o asteapta cu masina atunci cand si ea ii da de inteles ca il iubeste? Fiecare raspuns da nastere altei intrebari in acest incantator roman carem ca si Lumea Sofiei, iti starneste un mare regret cand ajungi la ultima pagina: ca e ultima. |
|
 | |
Aeroport de vise legendary writer

Numarul mesajelor: 21507 Varsta: 18 Localizare: Constanta Joburi/Distractii: One Republic, Ski Jumping Stare de spirit: lost. Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Fata cu portocale Joi 16 Apr 2009 - 12:08 | |
| uu:>..titlul si descrierea par foarte interesante:>..chiar as fi curioasa s`o citesc..poate o vei posta>:D< _________________ Poate că avem nevoie să fim puțin dați peste cap, ca să mergem mai departe. - Alex Karev <3  * Blogger* Scriu: I will try to fix you.Mi-am semănat visele la picioarele tale; Calcă ușor, pentru că tu calci pe visele mele. |
|
 | |
Elena. legendary writer

Numarul mesajelor: 12314 Varsta: 16 Localizare: București Joburi/Distractii: ă!? Stare de spirit: most dope Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Fata cu portocale Joi 16 Apr 2009 - 12:20 | |
| da:x. ie super cartea. am terminat`o. azi de dim. dar.. la minibiblioteca.. poti. sa :-? deschizi.. topicuri. fara acord? adica.. ai nevoie. de acord? |
|
 | |

Numarul mesajelor: 21507 Varsta: 18 Localizare: Constanta Joburi/Distractii: One Republic, Ski Jumping Stare de spirit: lost. Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Fata cu portocale Joi 16 Apr 2009 - 12:59 | |
| nu ai nevoie:> _________________ Poate că avem nevoie să fim puțin dați peste cap, ca să mergem mai departe. - Alex Karev <3  * Blogger* Scriu: I will try to fix you.Mi-am semănat visele la picioarele tale; Calcă ușor, pentru că tu calci pe visele mele. |
|
 | |
abricot. supreme master of words

Numarul mesajelor: 5704 Varsta: 18 Localizare: Dark Side of Eden Joburi/Distractii: Iubesc si ma omor. Stare de spirit: Zapada este o stare de spirit. Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Fata cu portocale Joi 16 Apr 2009 - 14:12 | |
| poti sa deschizi orice topic fara acord :D. si poti sa o postezi fara amai descri-o la "carti"  |
|
 | |
Elena. legendary writer

| Subiect: Re: Fata cu portocale Joi 16 Apr 2009 - 14:25 | |
| well. :-? problema ie ca nu ie a mea. :) am imprumutat`o. si. ca ie asa. frumoasa. o s`o trag la xerox. pun pariu. ca ie mult mai ieftin s`o cumpar dar.. in fine. si.. cand. o s`o am trasa la xerox. o s`o pun pe forum. :) |
|
 | |

| Subiect: Re: Fata cu portocale Joi 16 Apr 2009 - 16:45 | |
| ok>:D<..abia astept s`o citesc:> _________________ Poate că avem nevoie să fim puțin dați peste cap, ca să mergem mai departe. - Alex Karev <3  * Blogger* Scriu: I will try to fix you.Mi-am semănat visele la picioarele tale; Calcă ușor, pentru că tu calci pe visele mele. |
|
 | |
abricot. supreme master of words

Numarul mesajelor: 5704 Varsta: 18 Localizare: Dark Side of Eden Joburi/Distractii: Iubesc si ma omor. Stare de spirit: Zapada este o stare de spirit. Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Fata cu portocale Dum 19 Apr 2009 - 14:12 | |
| ok, este in regula. asteptam :)). cred ca o sa fie ceva interesant  |
|
 | |
Scarification. most active in AUGUST

Numarul mesajelor: 14718 Varsta: 20 Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Fata cu portocale Mier 18 Aug 2010 - 11:56 | |
| Imi place foarte mult descrierea :X Din cate stiu eu, nu mai e la Mini Biblioteca, dar mi-ar placea sa o citesc. Ma impresioneaza iubirile astea care dureaza peste ani... |
|
 | |
Emily passionate writer

Numarul mesajelor: 1297 Varsta: 19 Localizare: Oradea (I wish it was London) Joburi/Distractii: Eleva Stare de spirit: Always cute, sometimes rebellious Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Fata cu portocale Mier 8 Iun 2011 - 11:56 | |
| Ma atrage titlul, suna interesant. Ma asteptam la ceva poveste din Spania.
Nu prea am inteles mult din subiect, banuiesc ca ar trebui sa citesc cartea ca sa inteleg linia principala, desi, deobicei iti dai seama de ea din sumar.
"Lumea Sofiei" cum e? |
|
 | |
Elena. legendary writer

| Subiect: Re: Fata cu portocale Sam 11 Iun 2011 - 12:56 | |
| ^Habar n-am cum e "lumea Sofiei", da cred ca e interesanta daca autoru e celebru pentru cartea aia. |
|
 | |
Emily passionate writer

Numarul mesajelor: 1297 Varsta: 19 Localizare: Oradea (I wish it was London) Joburi/Distractii: Eleva Stare de spirit: Always cute, sometimes rebellious Logo Funny-Fantasy: 
 | Subiect: Re: Fata cu portocale Lun 13 Iun 2011 - 14:33 | |
| Da, asa banuiam si eu.
Ma gandeam ca tu ai citit-o :D
Ma gandesc ca nu e neaparat ca o carte sa fie interesanta si complexa pentru ca autorul sa fie cunoscut pentru aceea. Poate doar sa fie comerciala si sa dea la public. |
|
 | |
|