Numarul mesajelor: 5704 Varsta: 18 Localizare: Dark Side of Eden Joburi/Distractii: Iubesc si ma omor. Stare de spirit: Zapada este o stare de spirit. Logo Funny-Fantasy:
Subiect: Vietile secrete ale indragostitilor Lun 16 Mar 2009 - 19:41
Ne simtim vii doar atunci cand suntem iubiti si iubim. Doar cei indragostiti pot da la o parte armura prin care fiecare se apara de lume si doar ei pot trai frumos o "viata secreta". Dragostea, fragilitatea sentimentelor, pierderea celui drag si singuratatea sunt treptele pe care personajele cartii intr-o lume in care "a iubi" e sinonim cu "a fi".
"Van Booy demonstreaza o capacitate neobisnuita de a crea stari si emotii intense in pasaje pline de poezie". (Booklist)
"Abandoneaza-ti familia, copiii si prietenii; da-ti demisia si renunta la alte angajamente, lasa sa ti se arda mancarea in cuptor... si cufunda-te in lectura acestei carti. Viata adevarata pare falsa cand il citesti pe Simon Van Booy". (Martin Page)
Numarul mesajelor: 5704 Varsta: 18 Localizare: Dark Side of Eden Joburi/Distractii: Iubesc si ma omor. Stare de spirit: Zapada este o stare de spirit. Logo Funny-Fantasy:
Subiect: Re: Vietile secrete ale indragostitilor Lun 16 Mar 2009 - 22:26
Subiect: Re: Vietile secrete ale indragostitilor Vin 20 Mar 2009 - 1:21
mie nu-mi mai merge scanerul .. dak vreti.. o pot scrie la "mini biblioteca" :-??
Numarul mesajelor: 689 Varsta: 18 Localizare: RoomService Joburi/Distractii: Draws Stare de spirit: Hepi^^ Logo Funny-Fantasy:
Subiect: Re: Vietile secrete ale indragostitilor Vin 20 Mar 2009 - 14:59
Imi spui te rog din colectie face parte?
Am fost ieri cu o colega la librarie si ne-a recomandat tipul ala de acolo atatea carti si atatea colectii ca nu le mai tin minte pe toate.xD A zis ca si cartea asta ii super ok pt. adolescenti dar am uitat din ce colectie este.
Subiect: Re: Vietile secrete ale indragostitilor Vin 20 Mar 2009 - 23:07
colectia "cartea de pe noptiera". este de la humanitas